Speltips: Kupong med hörnor 26/2

Dagens speltips kupong med hörnor är en blandning av de stora ligorna ute i Europa. Det är en match från Premier League, en match från La Liga och sedan avslutar vi med en match från Serie A. 
Jag anser detta vara 3st riktigt bra singlar men jag slår ihop dom till en rolig trippel och får oddset 5.20 !

Match 1: Valencia – Real Sociedad ö 5.5 hörnor till Valencia, odds 1.74 Start 18.30

Tabell 4an Valencia tar emot Real Sociedad på plats 13 i tabellen. Ett offensivt Valencia som kommit tillbaka efter en längre period av sämre poängskörd än vad man är vad att se dom ha. 
Senaste 2 matcherna har de hittat spelet igen och segrarna kommit. En sak som inte har förändrats är deras styrka att skapa målchanser och hörnor på hemmaplan. Här synar jag oddset 1.74 med glädje när de spelar hemma mot defensivt svaga Sociedad. Bortalaget läcker som ett såll på bortaplan vilket deras statistik visar. De snittar 2 mål bakåt på resande fot och det är endast 5 lag som släpper till fler mål och målchanser än dom.

Här kommer alltså Valencia som ligger på sista CL platsen för tillfället gneta på ordentligt för att vinna matchen och säkra 3 viktiga poäng. Jag förväntar mig en målrik match med många chanser åt båda håll men klar fördel Valencia. Valencia snittar 5.6 hönor på hemmaplan men har verkligen trappat upp hörnspelet sista omgångarna. De har passerat 5.5 linan i 8/9 senaste hemmamatcherna med siffrorna 6, 10, 14, 9, 8, 7, 4, 7, 7. 
Hemmaplan, motivation och dåligt försvar på Sociedad gör att denna känns riktigt bra.

Match 2: Crystal P – Tottenham ö 5.5 hörnor till Tottenham, odds 1.66 Start 13.00

Londonderby på schemat och här finns det väl bara en utgång ? Det är C.P på plats 17 mot Tottenham på plats 5. Hemmalaget kämpar för sin överlevnad i ligan medan Tottenham jagar CL platserna. 
Här synar jag att Tottenham ska göra över 5.5 hörnor till oddset 1.66. Det kanske inte låter högt men jag funderade faktiskt att lägga ett maxbet på denna först. 
Tottenham snittar 5.0 hörnor på bortaplan medan de snittar 8.2 hemma, att de är ett starkt hörnlag vet alla vid denna tidpunkt som följer PL. 
Vad talar för att de ska passera sitt bortasnitt idag då ? Derby framkallar alltid 50% extra “jävlar anamma” och spelarna blir taggade till tusen. En match man verkligen vill vinna och med CL platsen 1 poäng bort så är det en stor morot att mosa på framåt. 

Att Tottenham haft det VÄLDIGT lätt att skapa chanser mot just C.P visar deras inbördes historik. Tottenham har passerat 5.5 linan i 7 raka möten mot C.P. 
Siffrorna har skrivits till 6, 6, 10, 13, 10, 11 och sist 10. Det säger en hel del ! 
Extra plus för spelet är att C.P kommer med rena rama B-laget pga många skador. De har 10 man i sjukstugan och 2 till ser ut att missa derbyt. Och det är väldigt viktiga spelare som saknas också ! 
Tottenham kommer med full offensiv kraft tillgänglig och jag ser bara hur de våg efter våg kommer dominera matchbilden och linan borde passeras lätt. Det enda som kan sabba detta spel är ett rött kort eller 0-2 i halvlek redan. 

Match 3: Roma – Milan ö 5.5 hörnor till Roma, odds 1.80 Start 20.45

Ojoj vilken het match vi har ikväll att se fram emot. Det är tabell 4an Roma som tar emot tabell 7an Milan och här blir det inga kompiskramar innan start. 
Jag spelar att Roma ska gå över 5.5 hörn linan vilket de gör extremt ofta på hemmaplan. Trots att Milan släpper till väldigt lite hörnor så kan jag inte blunda för detta spel när oddset 1.80 dukas upp. 
Romas hemmaspel har verkligen gått knackligt på slutet och många spår att Milan kommer ha riktigt bra chans till poäng ikväll. Jag är kluven och ser det som en jämn match där X ligger nära till hands. 
Jag tror på en svängig matchbild med fördel till Roma, och skapa chanser och hörnor är något de är riktigt vassa på. 

Roma snittar otroliga 8.1 hörnor på hemmaplan och att linan är nere på 5.5 idag är endast pga Milans tajta försvar. Men jag tror Roma fortsätter sin hörnslakt på hemmaplan och de har klarat denna lina i 8/9 senaste hemmamatcherna. Siffrorna har skrivits till imponerande 6, 10, 14, 5, 6, 7, 12, 10 och sist 10. Milan kommer verkligen få jobba i försvaret ikväll och jag hoppas såklart att Roma inte tar ledningen för spelets skull. 
Om Roma inte leder i halvlek så ser jag detta spel som en done deal för de är otroligt tunga att möta när de ligger under och jagar för en vändning. Fråga bara Benevento sist som ledde med 0-1 men matchen slutade 5-2 och Roma skapa 10 hörnor.

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Kupong med hörnor 26/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades