Speltips: Kupong 1.5 mål Fotboll 29/1

Igår: 

Igår blev det en lyckad speldag, först satt reken på hemsidan till oddset 1.90 från Belgien och senare på kvällen satt min 1.5 måls trippel till oddset 2.26. Dagens speltips blir en ny trippel med fotboll och samma spelsätt !

Matcherna:
Reims – Lorient över 1.5 mål @ 1.35 Frankrike Ligue 2, 20.45
Ternana – Salernitana över 1.5 mål @ 1.29 Italien Serie B, 20.30
Catania – Francavilla över 1.5 mål @ 1.31 Italien Serie C, 20.45

Reims – Lorient. 

Detta är överlägsna serieledarna Reims som det inte går att stoppa. De leder tabellen med otroliga 10 poäng ner till 2an och har dessutom en match mindre spelad. 
Här på hemmaplan har de raden 8-1-1 och målskillnad 23-3. De snittar alltså mera än 2 mål framåt inför hemmafansen och har dessutom ett kanonförsvar. 
Idag ska de ta emot Lorient som ligger på plats 6. I bortatabellen ligger de på plats 10 med raden 3-3-4 och målskillnad 15-17. De snittar alltså 1.5-1.7 på bortaplan. 
Jag tror alltså Reims kommer dominera denna match och bör lösa 2 mål igen. Men samtidigt är Lorient ett bortalag man inte kan räkna bort alls. 
Reims matcher snittar 2.6 mål på hemmaplan och Lorient snittar 3.2 mål på bortaplan. Förra mötet slutade 2-1 till Lorient.

Ternana – Salernitana

Detta är Ternana på plats 20 i ligan mot Salernitana som ligger på plats 14. Ett riktigt bottenmöte men dessa lag kan göra mål iallafall. 
Ternana har hemmaraden 3-7-1 och målskillnad 17-14 och har ett målsnitt på 2.8 mål i sina hemmamatcher. 
Salernitana har bortaraden 3-4-4 och målskillnad 15-18 och har ett målsnitt på 3.0 mål i sina bortamatcher.
Jag tror på en jämn match där båda lagen gör mål, har svårt att sia om en vinnare då förra mötet slutade 3-3 och var rena wilda western i målprotokollet. 

Catania – Francavilla

Detta är tabell 2an Catania som tar emot tabell 8an Virtus Francavilla. Det är i grunden ett ganska målsnålt hemmalag med raden 6-2-2 och målskillnad 16-7 och snittar 2.3 mål i sina hemmamatcher. 
Men idag tar de emot Francavilla som har bortaraden 2-3-6 och målskillnad 12-21. Det ger ett målsnitt på 3.0 i deras bortamatcher. Här va jag lite kluven först om jag skulle ta med denna pga hemmalagets målsnåla hemmamatcher. Men tittar man på hur laget senaste matcher sett ut så har försvaret bara hållit nollan 2/9 senaste matcherna. Jag tror såklart att hemmalaget vinner till slut men det förvånar mig inte alls om bortalaget hjälper till med en balja innan detta spel sitter. Catanias 5 senaste hemmamatcher har slutat 1-2, 2-0, 1-1, 1-2, 2-1. Medan Francavillas 5 senaste bortamatcher har slutat med storstryk som 3-1, 2-1, 4-1, 4-0, 2-2.
Förra mötet mellan lagen var i september och då vann Catania med 3-0 på bortaplan. Tror inte på så stora siffror idag men 1-1, 2-1 låter troligt. 

Lycka till om ni tar rygg !

kupong

 

Tipsa om Speltips: Kupong 1.5 mål Fotboll 29/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades