Speltips: Kroatien vs Grekland 9/11 VM-Kval Europa

Jag har ett mål från 15e november till 15e december. Och det är att minst ligga 45.000 kr plus på mitt spreadsheet. Lyckas jag med det, vilket jag faktiskt inte tvivlar på, så betalar det flygstolen tur och retur för oss allihopa samt boendet på Cook öarna. Mitt ute i stilla havet.  Så närma ett paradis man kan komma. Jag trodde i våras att Fiji va stället att vara på. Men icke. Det va nice, folk sjöng och spelade gitarr överallt men efter Fiji kommer Cook Öarna. Efter det kommer Franska Polynesien. Når man dit så har man kommit till världens ände. Den ultimata gränsen är nådd. Jag kommer ta mig dit. På ett eller annat sätt. Mitt egna spelande har redan tagit mig runt halva jorden, tagit mig till dom vitaste stränderna och dom finaste hotellen. Det finns verkligen inga gränser på hur långt man kan nå i livet om man bara tror på den tillräckligt mycket. Det finns dom som beundrar det, det finns dom som tvivlar på det och det finns dom som hatar det. Varenda gång jag bevisar det för en skeptiker står man där på andra sidan jorden  och blåser sand sand i nyllet på dom. Det gick!!  Vad ska jag bevisa nu? Nä det blir Cook öarna nästa år. Denna platsen. Kolla in vart på ön jag står och bygger sandslott så förstår du  vad jag menar. Men innan jag har nått dit så kollar vi in matchen mellan Kroatien och Grekland. Man måste ju börja i nån ände.

Man får 2,63 gånger pengarna på att Grekland gör över 0,5 mål idag på bortaplan och jag tycker att det oddset är galet högt för att inte testas. Det är trots allt ett kval spel och Grekland måste gå framåt för att få en fördel i returen på hemmaplan. Och sett till dom 11 senaste matcherna man har spelat borta så har Grekland gjort mål i 10 av dom. Man är ett väldigt defensivt lag och bjuder sällan på offensiven men vinner man så gör man det med 1-0, förlorar man så gör man det med samma siffror. Det blir inget målfyrkeri idag. Men jag kan hoppas på att 2,63 betalar av sig för Grekland är absolut inte borträknat för att ta sig vidare till ett VM slutspel. Lycka till men inte för mycket!

Spreadsheet

Speltips: Grekland över 0,5 mål @2.63

Spelstopp:20.45

Bolag:Unibet

Tipsa om Speltips: Kroatien vs Grekland 9/11 VM-Kval Europa till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades