Speltips: KR Reykjavik vs Valur Island 5/7

Torsdagens speltips kommer från Island och det är ett formsvagt KR Reykjavik som tar emot regerande mästarna och nuvarande liga 1an Valur. En jämn match att vänta men jag tror Valur fixar detta specialspel till väldigt fina 1,86 hos 10bet. 

Matchen: 

Här möts tabell 6an och serieledarna i en förväntad jämn tillställning. Oddsen på vem som ska vinna står och balanserar på vågen just nu och båda lagen ger 2.50 i odds. 
Jag håller inte riktigt med i den oddssättningen och tycker Valur borde ha lite lägre faktiskt. Just nu pekar de röda pilarna neråt på Valurs odds så de står nog som favoriter när matchen börjar. 
Jag ser ett formsvagt hemmalag som blivit nollade i 3/5 senaste mot Valur som verkligen hittat tillbaka till toppformen. De kommer med 4 segrar på de 5 senaste matcherna och visst bör de vara små favoriter här. 
Självklart är X en möjlighet men jag tänker syna specialspelet “Valur vinner minst en halvlek” till fina 1.86 !

KR Reykjavik:

Laget ligger just nu 6a i totaltabellen men är där pga ett bra bortaspel. På hemmaplan får de inte spelet att stämma fullt ut och står på 1 seger på sina 4 matcher. Hemmaraden är 1-2-1 och målskillnad 5-4 och det räcker bara till en 10e plats i den släpande hemmatabellen. 
Formen är inte den bästa och laget kommer med raden 1-1-3 sista 5 matcherna. 3 förluster och då nollade i 3/5 matcher. Segern de jobba hem var mot tabelljumbon Keflavik som står på 0-3-7 och målskillnad 6-20 så den var ganska väntad. Tittar vi på hur mitt specialspel sett ut i Reykjaviks senaste 5 matcher så har det suttit i 4/5 senaste.
Fortsätter problemet med målskyttet så så känns detta spel som en done deal.  

Valur: 

Förra årets ligavinnare startade denna säsong lite kämpigt med flera kryssmatcher mot förväntade “lätta lag”. Men efter förlusten borta mot Grindavik så har de tagit sig i kragen och vunnit 6 raka ligamatcher. 
Man kommer med ett bra go i laget och självklart är de favoriter även denna säsong att plocka hem guldet. 
Man står på raden 7-3-1 och målskillnad 19-10 efter sina 11 matcher. 
På bortaplan har man raden 3-1-1 och målskillnad 6-2 och toppar just nu borta tabellen. 
Till start kommer man med 4 segrar på de 5 senaste matcherna. Förlusten kom i Cupen men i ligan har Valur 6 raka vinster. Alla lagets målskyttar ska vara tillgängliga för spel med. 

Inbördes möten: 

Här ser ni lagens 10 senaste möten med varandra. 
Valur har vunnit 6 av dom, 2 st oavgjorda och 2 st vinster för Reykjavik. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Valur har kanonform och vunnit 6 raka ligamatcher. 

✅ Valur har litet mentalt övertag i inbördes möten med 3 segrar senaste 4 mötena.

✅ KR Reykjavik är inne i en dipp och blivit nollade i 3 av deras 5 senaste matcher. 

✅ Detta speltips har suttit i 4/5 senaste för båda lagen. 

⚠ Valur har inte vunnit på dom 3 senaste matcherna borta mot Reykjavik. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: KR Reykjavik vs Valur Island 5/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades