Speltips: Kortspel från tufft bottenmöte synas, PL ! 26/11

Måndagens speltips kommer från Premier League och det är i bottenmötet mellan Burnley och Newcastle jag funnit ett intressant kortspel. 
Jag tror på en tuff drabbning när tre väldigt viktiga poäng står på spel, och visst kan det hagla ostskivor denna kväll !

Speltips: 

Omgång 13 ska spelas klart från Premier League denna måndagskväll. Det är Burnley på plats 15 och Newcastle på plats 14 som ska göra upp i en riktigt tuff match på Turf Moor. 
Totalt sett är det två lag som floppat och har bara 9p efter 12 spelade matcher. Offensiven snittar inte ens över 1 mål framåt och Newcastle har t.o.m lägst målsnitt i hela Premier League med 2.0 mål TOTALT i sina matcher. Här förväntar jag mig ett ställningskrig då båda lagen verkligen behöver poängen och känslorna kan snabbt komma fram i försvarsspelet. Jag håller Newcastle som små favoriter pga 2 raka segrar i ryggen som säkert stärkt dom men jag är övertygad om att detta blir en ful match och tror detta fysiska Burnley är dom som tar flest kort. 
Burnley över 1.5 kort spelas till 1.74 på Nordicbet !

Burnley: 

Laget ligger 4e sist i hemmatabellen med raden 1-1-3 och målskillnad 6-10. Hemmapubliken har inte fått mycket valuta för pengarna och enda segern kom hemma mot Bournemouth med 4-0 trots att man knappt fick låna bollen. (37% bollinnehav och 5 skott) 
Imponerande javisst, men knappast något skönlir för publiken utan de körde på med sin sedvanliga taktik med hårt/tufft spel och tröjdragningar. 
Laget har dragit på sig gult kort i nästan alla matcher denna säsong. Närmare bestämt minst 1 gult kort i 10/12 matcher och minst 2 gula kort i 8/9 senaste. 
Lag brukar dra på sig mer kort på bortaplan än hemma av diverse anledningar. Men för Burnley är det tvärt om. Korten kommer upp som mest inför hemmafansen och de har nu fått minst 2 gula i 4 raka matcher. (2,2,2,4) 

Man kommer annars till start med ganska dunkel form. Ingen seger på 5 matcher och desperationen måste vara stor. 
Nu är det ett viktigt bottenmöte på schemat och här är jag övertygad om att det kan gå hett till om Newcastle spelarna fortsätter med sin nyfunna form. 

Newcastle: 

Laget ligger 4e sist i bortatabellen med raden 0-3-2 och målskillnaden (bedrövliga) 3-5. De trogna fansen som följer med laget har inte fått lyfta armarna i luften många ggr denna säsong. 
Formen då ? Efter en jättelång period med nästan bara röda siffror så har lagt lyft sist sista omgångarna. Man kommer med 2 segrar irad och ett visst självförtroende borde ha smygit sig in i laget iom detta. 
Nu väntar denna tuffa match på Turf Moor och här blir det inga lätta poäng. Inte för att Burnley är skitbra men de kämpar hårt och jobbar för varandra med blodad tand i alla närstrider. 

Jag håller som sagt Newcastle som favoriter i matchen men jag hoppas Burnley tar ledningen. Då kommer Newcastle få ha mer boll och Burnley kommer nog snabbt parkera bussen för att satsa på kontringar. 
Detta gynnar såklart chanserna för många kort i försvarsjobbet och visst kommer Burnley försvara sina poäng med vässade klor och bryskt spel så länge det går. 

Inbördes möten: 

Lagen har mötts 4st gånger genom åren och Burnley har passerat 1.5 kort i samtliga matcher som ni kan se. 

Domaren Anthony Taylor: 

Här ser ni hur ofta han drar upp ostskivan denna säsong. 
Han har snittat 3.68 kort per match och är inte den som tvekar att markera. 
Burnley har han dömt en gång tidigare i år, det var i 4-0 seger mot Bournemouth och även då fick Burnley 2 st gula kort pga fult spel. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Tufft bottenmöte med två fysiska lag, inget lag lär vika ner sig i närstriderna. 

✅ Burnley snittar 2.2 kort på hemmaplan. 

✅ Detta spel har suttit 4/4 inbördes. 

✅ Dåligt målskytte från båda lagen ökar chansen för en jämn match där det blir ställningskrig i 90 min.

✅ Känslorna kan lätt koka över i slutet av matchen om Burnley är i underläge. 

✅ Burnley har tagit minst 2 gula kort i 8/9 senaste matcherna.

⚠️ Om Newcastle mot förmodan skulle hitta en 0-2 ledning så blir det nog mest försvarsjobb och Newcastle får korten istället. 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Kortspel från tufft bottenmöte synas, PL ! 26/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades