Speltips: Köpenhamn – Midtjylland (17/5) Danmark; Superliga

Grattis igen alla som tog rygg på mitt speltips senast. Vi hade spelat att båda lagen skulle göra mål i matchen mellan Kalju och Levadia Tallinn. Det såg länge mörkt ut då första målet inte kom förens i minut 78 när Levadia gjorde 0-1. Men Kalju gav inte upp och lyckades trycka in 1-1 i minut 91 och 2-1 i minut 92. I två raka matcher nu har vi blivit räddade på målinjen och idag har jag hittat ett spel som jag hoppas avgöras lite tidigare så att man kan hålla sig lite mer avslappnad.. Matchen jag tänker dela som speltips idag spelas i Danmark och är mellan Köpenhamn och Midtjylland.

Speltips: Köpenhamn – Midtjylland (17/5) Danmark; Superliga

Köpenhamn ligger på 3:e plats i tabellen och har på 34 spelade matcher gjort 65 mål och släppt in 45. Man har tagit 57 poäng och har alltså tagit exakt lika många poäng som Nordsjaelland. I sina 10 senaste har man spelat över 2.5 mål i 8/10 av dom. Idag vill man ta en seger på hemmaplan men står inför ett tufft motstånd i Midtjylland.

Midtjylland ligger på 2:a plats i tabellen och har tagit hela 79 poäng på 34 matcher. Brondby har också tagit 79 poäng såhär långt vilket betyder att Midtjylland verkligen vill ha en seger idag också. Man har spelat över 2.5 mål i 7/10 senaste matcherna man spelat.

I Inbördes möten mellan dessa lagen så har dom 8 senaste slutat över hela 3.5 mål! Idag spelas över 2.5 mål på Betfinal till fina 1.66 gånger pengarna vilket jag ser som ett extremt bjudodds. Jag tror matchen slutar 1-2, 1-3 eller 2-2 och väljer alltså att spela över 2.5 mål. Jag önskar alla lycka till vid rygg! Kom ihåg att inte spela mer än kassan tillåter.

Båda lagen spelar spelar målrika matcher

8/8 har slutat över HELA 3.5 mål!

Båda lagen vil framåt och gå för en seger idag

 

Tipsa om Speltips: Köpenhamn – Midtjylland (17/5) Danmark; Superliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades