Speltips: Kongsvinger – Strømmen OBOS-ligaen 24/6

Söndagens speltips kommer från norska OBOS-ligaen. Det är ett formtoppat hemmalag i Kongsvinger som tar emot ett formsvagt Strømmen. 
Här finns det väl bara en utgång och oddset 1.80 smakar riktigt fint på förhand !

OBOS-ligaen:

Här möts tabell 7an Kongsvinger hemma mot tabell jumbon Strømmen på plats 16. 13 omgångar är spelade och tabellen börjar sätta sig till rätta. 
Medan Kongsvinger efter lite sladdande spel har kommit igång på slutet så är allting nattsvart för Strømmen. 
Här möts formstarkt mot formsvagt och jag tror det kommer fortsätta vara så även efter denna match. Kongsvinner med 2-0, 2-1. 

Kongsvinger: 

Laget ligger på plats 5 i hemmatabellen med raden 4-0-3 och målskillnad 9-9 efter sina 7 matcher. 
4 st fina vinster och 3 st förluster. Men då ska vi tänka på att Kongsvinger har haft ett otroligt tufft schema inledningsvis på hemmaplan. 
Utöver dessa 4 vinsterna så har dessa 3 förluster kommit mot tabell 1an, 3an och 4an. Så dom 3 förlusterna kanske inte säger så mycket nu när man möter jumbon på plats 16 och på pappret en av sina lättaste uppgifter just nu. 
Till start kommer man med väldigt positiva vibbar i klubben och har 4 segrar irad och har gjort minst 2 mål framåt i 8/10 senaste matcherna. 
På hemmaplan har man 3 raka segrar där samtliga har slutat 2-1. 

Strømmen: 

Laget ligger näst sist i bortatabellen med raden 0-1-5 och målskillnad 8-16. Strømmen släpper alltså in nästan 3 mål i snitt på resande fot. 
Till denna match kommer man med en riktigt tung form i ryggsäcken. 4/5 senaste är förluster och 8/10 senaste likaså. 
Krisstämpeln är redo att falla till bordet och Strømmen har ingen rolig uppgift här. Förlusterna radas upp och t.o.m de egna fansen säger att denna match känns körd på förhand. 
Jag ser inte många saker som talar för Strømmen här. Det lilla positiva de kan ta med sig till start är att de ofta gör 1 mål framåt iallafall och spelade 0-0 sist de möttes förra säsongen. 

Lagens form på hemma respektive bortaplan sista 10 matcherna:

Som ni ser är Kongsvinger ett mycket bra hemmalag i bra form medan Strømmen har en del att jobba med i bortaspelet. 

Saker som talar FÖR eller EMOT spelet: 

 Kongsvinger har vunnit 3 raka hemmamatcher och är väldigt hemmastarka. 

 Kongsvinger har vunnit 4 raka matcher totalt och har bra form för dagen. 

 Strømmen har en riktigt djup formdipp och förlorat 8/10 senaste matcherna. 

 Strømmen gör ofta 1 mål framåt och sker det igen så tvingas Kongsvinger göra minst 2 mål.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Kongsvinger – Strømmen OBOS-ligaen 24/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades