Speltips: Kiel – Wolfsburg Dubbelspel 21/5

Måndagens speltips kommer från det tyska returmötet som handlar om vem som får spela i Bundesliga nästa år eller 2.Bundesliga. Kiel möter Wolfsburg och det första mötet vann Wolfsburg med 3-1 på hemmaplan och här tror jag målfester fortsätter och har ett dubbelspel. Jag lägger ett vanligt spel + en galen högoddsare till 12 ggr pengarna !

Matchen: 

Detta är alltså returmötet mellan dessa två målrika lag. Första mötet slutade 3-1 och det var en publikvänlig fotboll dom 60 min jag tittade av matchen. 
Jag rekade även det mötet, BLGM till 1.95 och spelet var klart redan efter 34 minuter. Målfesten fortsatte och Wolfsburg hade 2-1 i halvlek och slutresultatet 3-1 kom i minut 56. 
Förutsättningarna i denna match är glasklara, Kiel måste vinna med minst 2 måls marginal annars misslyckas de med säsongens mål att ta sig till högsta ligan. 
Det är alltså full fart från start som gäller och med Wolfsburgs alla skador så finns såklart bra möjligheter för en likadan målfest igen !
Mitt ena spel är Över 2.5 mål i matchen till fina 1.80 ! Sedan lägger jag även samma insats på 12 oddsaren “båda lagen gör mål i båda halvlekarna”. 
Ja det är ett galet spel, men den va millimetrar ifrån att sitta sist och nu finns inga bromsar att hålla inne på. Vinna eller försvinna gäller och ytor kommer uppstå åt båda hållen !

Kiel: 

Kiel slutade 3a i sin tabell och 2a i hemmatabellen. Där fick de hemmaraden 8-7-2 och målskillnad 36-19 vilket ger ett målsnitt på 2 mål framåt och 1 mål bakåt. 
Laget har en riktigt bra målform på hemmaplan och har gjort minst 2 mål framåt i 7/10 senaste matcherna. Totalt har de gjort 24 mål på dessa 10 matcherna så Wolfsburg bör inte underskatta dom. 
Till start har de alla spelare tillgängliga och kan mönstra bästa offensiva laget inför denna drabbning. 

Wolfsburg: 

Wolfsburg slutade på plats 16 i Bundesliga och plats 12 i bortatabellen. Där fick de raden 3-7-7 och målskillnad 13-23 och snittade en bit under 1 mål framåt och 1.35 mål bakåt.
De var alltså ett riktigt målsnålt lag på resande fot vilket man kanske förstår när de spelade hela säsongen med uppställningen 3-5-1-1. Då är det trångt att komma igenom och inte många som följer med i anfallet. 
Nu är det andra förutsättningar, säsongens sista match och lägger de sig på försvar direkt och Kiel får in 1-0 tidigt, ja då blir det väldigt nervöst. 
Beroende om skyttekungen är tillbaka från skada eller inte avgör nog dagens uppställning och formation. 

Första mötet i siffror, Wolfsburg – Kiel:

48-52% bollinnehav
13-12 målchanser
9-2 skott på mål
6-5 hörnor
13-9 regelbrott.

Jag såg 60 min av matchen och det var en jämn match men som skotten visar så träffade Wolfsburg målet i sina avslut, det gav såklart effekt och 3-1 segern kändes ganska rättvis.
3-1, 3-2 speglar matchbilden ganska bra och jag hoppas det blir exakt likadant nu när Kiel måste framåt och Wolfsburg kan kontra.

Saker som talar FÖR och EMOT en målrik match: 

 Första mötet slutade 3-1 och hade gott om fler chanser för ytterligare mål.

 Vinna med minst 2 mål eller så är säsongen över för Kiel, vilket öppnar för ytor till Wolfsburg. 

 Wolfsburg har spelat över 2.5 mål i 5/5 senaste och Kiel i 4/5 senaste. 

 Wolfsburg har spelat över 3.5 mål i 4/5 senaste och Kiel i 4/5 senaste.

 Om Wolfsburg som leder med 2 mål kommer med en superdefensiv uppställning och Kiel inte får hål på muren första 30 min blir det tufft.

Med dessa förutsättningar både hoppas och tror jag på en svängig matchbild som första mötet och målen kommer i jämn takt. 
Spelar alltså “över 2.5 mål” 1000 kr och “Båda lagen gör mål i båda halvlekarna” 1000 kr och håller tummar och tår ! 

Lycka till om du ryggar något av spelen ! 

Tipsa om Speltips: Kiel – Wolfsburg Dubbelspel 21/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades