Speltips: KeuPa – Jokipojat (23/3) Finland; Finish Mestis

I mitt förra speltips här på hemsidan så satt både spelet på över 5.5 och 6.5. Matchen var mellan Tampa Bay Lightning och Toronto Maple leafs. Matchen slutade 4-3 till Tampa efter en riktigt bra 3dje period där man vände 1-3 till 4-3. Idag tänker jag fortsätta med Hockey och överspel. Men denna gången har jag valt en match i Finska Mestis. Matchen som jag tänker reka idag är mellan KeuPa och Jokipojat. Den största anledningen till att jag valt denna matchen idag är inbördes möten samt bortalagets senaste matcher.

Speltips: KeuPa – Jokipojat (23/3) Finland; Finish Mestis

Om vi först går in på hemmalaget KeuPa så har dom inte haft världens målrikaste matcher på senaste tiden. Bara 1 av senaste 5 matcherna har spelats över 5.5 mål. Därremot innan dessa 5 matcher så spelade man riktigt målrikt och hade resultat som 7-1, 4-3, 8-1, 2-5 och 7-0. Totalt har KeuPa spelat över 5.5 mål i 60% av sina matcher hittils i år. KeuPa står som en ganska klar favorit i dagens match även om Jokipojat har fin form.

Jokipojat har spelat över 5.5 mål i 4/5 senaste matcherna dom spelat och visat en riktigt bra form med 7 raka vinster. Jokipojat har gjort minst 3 mål i alla 5 senaste och kommer inte ge vinsten enkelt till hemmalaget idag. Jokipojat har spelat över 5.5 mål i 52% av sina bortamtcher hittils.

Dessa lagen har spelat mot varandra 5 gånger sen 2017 och alla matcherna har spelats med över 5.5 mål. Går man ännu längre tillbaka så har man under sina 10 spelade matcher gått över linan i 8/10 matcher.

Ett riktigt fint odds hittas idag på 10bet. Över 5.5 mål i denna matchen ger hela 2.00 och känns då för bra för att motstå.

Lycka till vid rygg och kom ihåg att inte lägga mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: KeuPa – Jokipojat (23/3) Finland; Finish Mestis till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades