Speltips: Katowice – Tychy (25/3) Hockey; Polen; Extraliga

Idag har jag grävt mig ner hela vägen ner i den polska hockey ligan och hittat ett riktigt fint speltips. Matchen som jag tänker reka är mellan Katowice och Tychy och dom möts för 3:e gången i Playoffsen.

Speltips: Katowice – Tychy (25/3) Hockey; Polen; Extraliga

Efter dom två första matcherna i playoffsen så har Tychy spelat framför egna fans båda gångerna. Man har inte släppt in ett ända mål och vunnit med 5-0 och 6-0. Varför Katowice underprestrat såhär pass mycket vet jag inte eftersom dom var det näst bästa laget bakom Tychy fram tills playoffsen. Idag kommer vi nog få se en helt annan match däremot eftersom

Katowice på hemmaplan är ett helt annat lag. Katowice har 19 raka segrar på hemmaplan och borde verkligen inte gå mållösa denna gången. 11 av dessa 19 matcherna har slutat med över 5.5 mål i och mot alla starkare lagen har det varit mål åt båda håll och mycket mål. Som vi sett i dom två första mötena så är Tychy extremt starka och kommer slåss för en 3dje vinst idag medans Katowice står inför en match som dom måste vinna.

Tychy är starka både hemma och borta. Men när dom spelar på bortaplan så släpper dom in mycket fler mål. På sina 10 senaste bortamatcher har man vunnit 7 av dom. 8 av matcherna har slutat över 5.5 mål.

I inbördes möten mellan dessa lagen så slutar nästan varje match när Katowice spelar hemma med över 5.5. Dom 5 senaste matcher har slutat 3-3, 2-4, 0-4, 2-5, 2-4. Alltså 4/5 har gått över linan och ikväll blir det krig på Isen.

Jag tippar på ett 3-3 eller ett 3-4 resultat ikväll och väljer därför att spela över 5.5 till 1.75 gånger pengarna på 10bet.

Önskar alla lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Katowice – Tychy (25/3) Hockey; Polen; Extraliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades