Speltips: Kasimpasa – Basaksehir Turkiet 24/12

Kasimpasa – Basaksehir, Fotboll Super Lig

Matchen:

Julafton idag och vad mer kan behövas än vänner, släkt och en påfylld plånbok ? Alla ingredienser till att göra dagen lyckad finns idag och har man tröttnat på Kalle klockan 15.00 så kan man bänka sig framför en stream och titta på denna match som börjar 14.30.
Dagens speltips är hittad mellan tabell 11an Kasimpasa som tar emot serieledande Basaksehir denna eftermiddag, två lag som vet vart målet står vilket deras målskörd visar tydligt.
Jag är en person som gillar att titta på lagens H2H möten men just i denna match är det ingen vacker lösning, för BLGM har inte suttit i någon av de 4 senaste matcherna i ligan.
Men hemmalaget har sån galen målskillnad på hemmaplan denna säsong att jag inte kan motstå detta spel.

Ser vi totalt över säsongen har hemmalaget målskillnaden 24-29 på 16 matcher vilket kraftigt indikerar vilken hawaiifotboll det måste vara i matcherna.
Bortalaget har en pålitligt offensiv men även dom brister i försvaret, deras målskillnad ligger på 29-17 efter 16 matcher och snittar således 2-1.
Jag tror på en lika svängig match som de tidigare på hemmaplan för Kasimpasa och ett 1-1, 1-2 borde ligga väldigt nära till hands ! 

Statistik:

Kasimpasa har raden 3-3-2 och målskillnad 15-15 efter 8 hemmamatcher, ett målsnitt på 2-2 alltså…..
Basaksehir har raden 3-2-3 och målskillnad 10-10 efter 8 bortamatcher, ett målsnitt över 1-1. 

Kasimpasa har spelat BLGM i 10/11 senaste hemmamatcherna. 
Basaksehir har spelat BLGM i 7/9 och 12/15 senaste bortamatcherna.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Kasimpasa – Basaksehir Turkiet 24/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades