Speltips: Karlskrona – Frölunda SHL 8/3

ODDSRAS har påbörjat, skynda fynda !

Morgondagens speltips är från SHL s näst sista omgång och det är ett avhängt Karlskrona mot ett stekhett topplag i Frölunda.
Hemmalaget Karlskrona är klara för kvalet att hänga sig kvar medan Frölunda slåss om en värdefull 2a plats i sluttabellen. 
Klass, form, inbördes möten och motivation ligger bakom detta spel !

Matchen:

Detta är tabelljumbon Karlskrona som tar emot Frölunda på plats 3. Två lag på varsin sida av tabellen och det skiljer oceaner i klass mellan lagen. 
Karlskrona kan inte längre undvika kvalet för att få stanna i SHL och lär spara på krafterna inför det extremt viktiga kvalet. 
Frölunda ligger 3a men har FBK bara 4p bakom och de vill absolut inte tappa en placering i tabellen åt dom. Samtidigt har Frölunda 2 p upp till Djurgården på 2a platsen och kommer trampa gasen i botten direkt. 
Här ser jag bara en utgång i matchen och det är en klar Frölunda seger. Att den raka 2an ger 1.96 i skrivande stund är ett mindre mirakel och jag tänker höja insatsen för att ta vara på chansen !

Karlskrona: 

Karlskrona har hemmaraden 7-2-3-13 med målskillnad 54-76 och – 22. 
Med den statistiken är de det sämsta hemmalaget i serien och sätter inte skäck i många motståndare. Hur är formen då ? Jo den är faktiskt katastrof, de har nu 5 raka hemmaförluster samt 8/9 torsk på slutet. 
Men det viktigaste att tänka på i denna match är efter förra omgången så släcktes Karlskronas lilla hopp om överlevnad. Örebro vann måstematchen och nu kan Karlskrona inte klara sig ifrån SHL kvalet. Med 2 omgångar kvar och inget att spela för så kommer de självklart vila de “bästa” spelarna inför viktigare matcher. Om det var solklar seger för Frölunda innan förra omgången så är det en desto mer säker nu !

Frölunda: 

Laget ligger 3a i borta tabellen med raden 12-3-2-8 och målskillnad 75-70 +5. 
De är inte bara ett av Sveriges bästa bortalag men de har dessutom en riktigt bra toppform på bortaplan just nu. 
Frölunda har 3 raka segrar och imponerande 12 av 15 segrar på slutet på bortaplan.
Det är tätt i toppen och det gör skillnad för lagen om de kommer 2a, 3a eller 4a i sluttabellen så varje poäng är viktig nu. Just nu ligger Frölunda bara 2 p bakom Djurgården och kommer såklart ge järnet för att ta över den platsen. 

Inbördes möten: 

Lagen har mötts flera gånger de sista åren och Frölunda har ett stort mentalt övertag. Frölunda har vunnit 6 raka matcher efter full tid mot Karlskrona. Och tittar vi ännu längre tillbaka så har de faktiskt hela 10 segrar på 11 möten. Lagen möttes i denna ishall för bara 6 veckor sedan och då vann Frölunda med förkrossande 7-1 här inför Karlskronas hemmafans. 

Jag säger det igen, klass, form, inbördes möten och motivation talar allt för Frölundaseger här !

Får Frölunda in 0-1 tidigt och kanske 0-2 innan halva matchen är spelad så kan detta rinna iväg som det gjorde sist mot Örebro. Den matchen vann Örebro med 5-0 mot Karlskrona och musten gick ur dom totalt. 
Nu kommer de troligen vila viktiga spelare inför SHL kvalet och jag hoppas verkligen Frölunda tar uppgiften seriöst imorgon kväll !

Här höjer jag insatsen och sätter utgångstipset sätts till 1-4, 2-5. Stort oddsdropp att vänta !

Lycka till om du tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Karlskrona – Frölunda SHL 8/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades