Speltips: Kansas City Royals – Boston Red Sox (8/7) USA, MLB

De första 2 MLB rekarna på sidan slutade i irritation. Som salt i såret så har båda lagen följt upp med att sätta spelet som spelades dagen innan. Mot samma motstånd skall understrykas.
Jag skriver inte detta som en undanflykt utan för att påminna om att lagen oftast är konsekventa långsiktigt med några kortsiktiga undantag. Statistik är en viktig stöttepelare i denna sport och vi ska luta oss mot just denna statistikpelare i dagens spel.

Med den vetskapen så beger vi oss till Kansas City där vi ska följa baseboll matchen i MLB mellan Royals och Red Sox. Här möter ligans bästa lag ett dystert Kansas City Royals.

Speltipset tar utgångspunkt i den mycket stabila form som Red Sox visat. Inget talar för något annat än bekväm vinst för Boston.

 

Kansas City Royals (25-83)

Vad hände med laget som vann World Series så sent som 2015? 2016 och 2017 säsongerna var godkända med .pct på runt .500 men i år har det varit fritt fall och man sitter cementerade i botten av ligans i särklass svagaste Division. Kan inte kännas bra när lag som White Sox och Twins ligger långt före dom i tabellen. Det finns ett lag i ligan som är sämre än Kansas City och det är Baltimore.
Och skulle kunna skriva en avhandling på hur fruktansvärda Baltimore varit i år.

Man har förlorat 9 av sina sista 10 matcher och på året har man en run differential på -183 (ouch)
Hemmafansen har inte heller haft något att hurra för med en trist hemmastatistik som läser (11-34)
Man hade en kort “hot streak” i Maj som kanske tände ett hopp men sedan dess har det varit nattsvart hela säsongen.

Jag brukar i regel alltid lyfta fram något positivt för varje lag för att visa att jag rekar objektivt men här finns det fan inte en uns av hopp. Kansas City är ett skämt i år och det finns i mitt huvud inte något som talar för att dom ska ha en chans mot ligans bästa lag.

Boston Red Sox (61-29)

Ligans bästa lag helt enkelt. Både på pappret och subjektivt. Här har vi alltså ett lag som kan skryta med en .pct på .678. Det betyder att man vinner i snitt 7 av 10 matcher. Dom som man då förlorar, brukar ej komma mot motstånd i Royals kaliber.

Det var väl väntat att Boston skulle gå från klarhet till klarhet efter den mycket starka säsongen förra året. Man har ligans djupaste pitcheruppställning och i tillägg till det så har offensiven varit stekhet med maximal leverans från såna som J.D Martinez, Mookie Betts och Hanley Ramirez m.fl.

Boston har en sak i kikarsiktet och det är “The Pennant” (priset till ligans bästa lag) som i sin tur skall bana vägen för en playoff run som ska kulminera i en World Series på USA’s mest anrika sportskatedral Fenway Park.

Man har förlorat 2 av de senaste 15 matcherna. Sug på den karamellen.

 

Kansas City Royals

 

Pitcherduellen: KC: Junis (3-7) BOS: Porcello (10-3)

Ser man på Junis 3 första matcher denna säsong så kan man se en del positivt då han vann samtliga 3. Efter det har han förlorat 7 på rad, det mina vänner är delat “första plats” för Royals sämsta loss streak för en starting pitcher. En .era på 5.13 reflekterar också denna dåliga statistik.
På andra sidan ställer ligans starkaste pitcherstab upp med före detta Cy Young winnare Rick Porcello. Han var ligans bästa pitcher 2 säsonger sen men hade ett down year förra året. I år däremot är han tillbaka i storform och är mitt i en uppåtgående formkurva.
I hans 5 senaste starter så har han tillåtit upp 2(!!!) runs. Det är på toppen av världsklass.

Nej mina vänner, detta blir nog en blodig historia och Boston skall och kommer vinna detta bekvämt.
Speltipset är Boston hvp -1,5 men här kan absolut man vara offensiv och gå för -2,5 eller ännu mer.

Saker som talar FÖR och EMOT bettet:

✅ Ligans absolut bästa lag heter oavkortat Boston Red Sox

✅ Boston har vunnit 13 av de senaste 15 matcherna. 2 raka mot Royals, båda med god marginal

✅ Boston ställer upp med den mycket starka pitchern Porcello

✅ Man har nu chansen att sweepa Royals och den chansen kommer man ta

⚠ Det enda som talar för Kansas City är underskattning från Bostons sida

 

 

  • Speltips: Boston Red Sox (-1,5)
  • Odds: 1,61
  • Spelstopp: 8/7 20:15
  • Spelbolag: Rizk – Rygga spelet hos Rizk och få upp till 1000 kr att spela för
Tipsa om Speltips: Kansas City Royals – Boston Red Sox (8/7) USA, MLB till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades