Speltips: Kamerun vs Nigeria (VM-Kval Afrika 4/9)

Kamerun vs Nigeria

Tänkte att vi byter kontinent och drar vidare till Afrika och så hittar man den finaste matchen av de alla Kamerun mot Nigeria. Nigeria har gått in i VM-kvalet med en rivstart med hela 3 raka segrar, Först matchen så vann de borta mot Zambia med 1-2, andra matchen blev 3-1 till Nigeria mot Algeriet på hemmaplan sedan blev det slakt på hemmaplan mot just Kamerun med 4-0. Matchen mot Kamerun var för 3 dagar sen och nu ska de till Kamerun för en retur match. Första matchen blev total dominans av Nigeria och Kamerun fick inte ens låna bollen utan de mesta var Nigeria som skapade och hade en del chanser. Kamerun har inte haft turen med sig detta VM-kval då de inte vunnit någon match än. 2 st kryss matcher och sedan förlusten mot just Nigeria då.

Nigeria leder serien då med 9 poäng och har gjort 9 mål och släppt in endast 2 bollar in i målet. Så detta fina speltips odds är bara helt underbart att man får det levererad på bordet. Kamerun och andra sidan har bara 2 poäng har släppt in totalt 6 mål och gjort endast 2 mål. Känns som detta VM-kval är rätt så över då de endast har 2 poäng och ligger 3.a i tabellen.

Men tanken på hur Nigeria har spelat så kommer de köra fullt framåt idag också för att gå för alla segrar i gruppen. Bättre att ha med sig alla vinster i bagage när man är på VM i år. Jag tror att denna match kommer sluta med 0-2 till Nigeria men eftersom bollen är rund så tar vi och köra Nigeria som speltips med DNB (DRAW NO BET), detta betyder att vi får tillbaka insatsen vid krys, till fina oddset 2.15 på 10bet.

Lycka till vid rygg och registrera er på 10bet så får ni 200% på eran första insättning upp till 2000kr och ta emot fina och höga odds som denna. 

Speltips: Nigeria (DNB) *Draw NO bet”

Odds: 2,15

Spelbolag: 10bet

Spelstopp: 19:00

Tipsa om Speltips: Kamerun vs Nigeria (VM-Kval Afrika 4/9) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades