Speltips: Kamatamare Sanuki – JEF United Chiba (21/7) Japan

Grattis igen till alla som valde att rygga mitt speltips i Irland. Många reagerade på inbördes mötena men känslan sa att det skulle ta slut och det gjorde det! 55 minuter tog det för UC Dublin att göra 1-0 och redan 7 minuter senare så spikade man matchen och tryckte in 2-0. Idag har jag valt att återgå till Japan där mitt förra speltips satt hur fint som helst. Idag har jag valt att reka matchen mellan Kamatamare och Chiba.

Speltips: Kamatamare Sanuki – JEF United Chiba (21/7) Japan

Kamatamare ligger på 21:e plats i tabellen och alltså näst sist. Man har på 23 spelade matcher tagit 4 vinster, 6 oavgjorda och 13 förluster. Man har gjort 18 mål framåt och släppt in hela 40 mål såhär långt. På hemmaplan har man gjort det lite bättre, men har fortfarande bara 9 mål framåt på 10 matcher och 14 insläppta. Kamatamare har spelat 3/5 senaste matcherna över 2.5 mål och de 3 senaste har även slutat över 3.5. Idag tar man emot ett lag som ligger lite högre upp i tabellen, Chiba.

Chiba ligger på 16:e plats i tabellen och har på sina 23 spelade matcher tagit 8 vinster, 4 oavgjorda och 11 förluster. Det är absolut inget fel på Chibas anfall då man gjort 39 mål på dessa matcher. Pronlemet hos Chiba är att man läcker ännu fler mål än man gör. 45 insläppta mål och man är alltså ett lag som både gör många mål och släpper in många. I Chibas 5 senaste matcher så har 4/5 matcher slutat över 3.5 mål.

Inbördes möten:

I inbördes möten mellan dessa lagen så har dom 2 senaste matcherna slutat extremt målrikt. 6-1 slutade den förra matchen och matchen innan det slutade 4-3. I dessa matcherna så spelade Chiba på hemmaplan och ändå lyckades underdogsen Kamatamare göra mål i båda.

Jag tror att Kamatamare lyckas göra minst ett mål på hemmaplan idag men att Chiba går som segrare. 1-2 eller 1-3 är mitt utgångstips och väljer attspela över 2.5 mål till 1.83 gånger pengarna på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

Många av dom senaste matcherna för båda lagen har gått över 3.5 mål, vi har spelat över 2.5

2 senaste inbördes mötena har slutat över 6.5 mål, vi har spelat över 2.5

⚠️ Om Kamatamare lägger sig lite för långt tillbaka kan vi få en seg start. Men jag tror på ett tidigt mål som öppnar upp matchen direkt.

Lycka till vid rygg men kom ihåg att inte lägga mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Kamatamare Sanuki – JEF United Chiba (21/7) Japan till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades