Speltips: Juventus – Torino (3/1) Derby della mole – Coppa Italia

Juventus – Torino – Coppa Italia

I mitt förra speltips mellan Northampton mot Wigan så trodde jag på en 0-2, 0-3 eller i värsta fall 0-1 seger. Det blev 0-1 bara men vi fick iallafall pengarna tillbaka. Idag har jag valt en match mellan två lag som jag har mycket mer kunskap om. Idag har jag valt att reka Derby della mole, vilket är ett derby mellan dom två största lagen i Turin, Juve och Torino i Coppa Italia.

Ikväll så går Juventus in i matchen som stora favoriter vilket är helt riktigt. I ett derby som detta så är det alltid hett och båda lagen kommer ställa med bra lagupställning. Jag tror dock inte att Torino kan utmana Juventus ikväll. Även om Torino har bra spelare som tex Belotti, så ställer Juventus en starkare spelare på alla positioner ikväll. I Juventus förra match i Coppa Italia så spelade man många nyckelspelare, och då skulle man spela match mot Roma 3 dagar senare. Varför ska man då vila spelarna när man ska möta svaga Cagliari i helgen? Derby della mole är alltid ett hett derby, men på senaste åren har det varit väldigt ensidigt. Juve har gått vinnande ur 4 av dom 5 senaste matcherna och har gjort det med bra marginal.

Juventus startade detta året svagt i backlinjen, men nu har Barzagli, Benatia och resten av backlinjen hittat varandra efter Bonucci valde att lämna för Milan. Juve har bara släppt in 1 mål på sina senaste 9 matcher och det blir tufft för Torino att komma förbi ikväll. Torino ligger även mycket längre ner i tabellen än var dom förväntas vara. Man ligger på 10:e plats i Serie A och om man ska ha chans till Europaspel nästa år så har man inte råd att förlora mer i ligan. Torino har alltså sämre form än tidigare, och man måste lägga fokus på ligan.

Utgångstips derby della mole

Jag tror Juventus tar en enkel seger ikväll och mitt utgångstips är 2-0 eller 3-1. Jag väljer precis som förra gången att köra det säkra före det osäkra och spelat -1 på Juve. Jag tror alltså att Juve vinner med minst 1 mål och då får vi pengarna tillbaka. Om dom vinner med 2 mål är det vinst.

Speltips: Juventus -1

Odds: 1.56

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: Leovegas (100% bonus upp till 1000kr)

 

Tipsa om Speltips: Juventus – Torino (3/1) Derby della mole – Coppa Italia till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades