Speltips: Juventus – Real Madrid CL 3/4

Dagens speltips kommer från fotbollens finrum. Det är Champions League och kvartfinalen mellan de två giganterna Juventus och Real Madrid. Två lag som förtjänar att gå till en final och synd att de möts redan nu. Med två av världens bästa offensiver så tänker jag syna oddset 1.90 på målmarknaden !

Matchen: 

Kvartsfinal dags och detta är två väldigt erfarna lag av stormatcher. Här kommer det säkert slå gnistor och underhållningsvärdet kommer vara stort ! 
Några av världens bästa spelare finns på planen och offensiverna är så vassa att lagens försvarare kommer nog springa runt med autografblocket innan start. 
Båda lagen öser in mål och har en väldigt trogen och pålitlig offensiv. Det är extremt sällan något av dessa lag kliver av planen mållösa och det tänker jag ta vara på. 
Jag lägger mina pengar på spelet BLGM till otroligt höga 1.90 hos 10bet ! 1.90 är riktigt bra med tanke på att konkurrenterna simmar runt bland 1.83-1.85 i dagsläget. 
Detta spel synar jag direkt !

Juventus: 

Juventus känner alla till och deras styrkor sitter i lagbygget och den tajta defensiven och dödliga offensiv de har. De tog sig till kvartsfinalen genom att imponerande slå ut Tottenham efter siffrorna 2-2 och 2-1. Målchanserna haglade och var absolut en underhållande 8-delsfinal för neutrala ögon. Här på Allianz Stadium är de otroligt målrika och svårslagna. Tittar vi på dom 20 senaste hemmamatcherna så har de raden 16-3-1 och endast förlorat mot Lazio efter att Dybala missade chansen till 2-2 på straff i min 97. På dom 20 hemmamatcherna har de gjort mål i 18 av dom och endast blivit nollade av Barcelona och Inter. 
Till start saknas Pjanic och den offensiva pjäsen Mandzukic är tveksam till spel. Men de två bästa offensiva spelarna Higuain och Dybala är redo från start ! Juventus kommer från en imponerande 3-1 vinst mot Milan.

Real Madrid: 

All känner nog till Real Madrids offensiva kvalitéer också. Med Ronaldo, Bale och Benzema utgör de alltid ett hot mot alla försvar. Madrid tog sig till denna kvartsfinal genom att mycket imponerande slå ut PSG med siffrorna 3-1 och 2-1. Ronaldo stal rampljuset som vanligt och gjorde 3 mål på dessa 2 möten och blev såklart huvudmannen och hjälten. Sista vann Madrid borta mot Las Palmas med 3-0 och då vilades Ronaldo. Han kommer utvilad och hungrig till start och han trivs faktiskt väldigt bra mot just Juventus. Killen har gjort minst 1 mål mot Juventus i 5 raka matcher och skulle inte förvåna mig ett dugg om han hamnar i målprotokollet idag igen. Madrid har vunnit 9/10 senaste matcherna och har kanonform. På bortaplan sista 20 matcherna har de raden 13-4-3 och endast blivit nollade 3 ggr. 
Till start har de inga skador alls och det är ett hungrigt lag som vet hur viktigt det är med ett bortamål i dessa dubbelmöten !

Inbördes möten: 

Eftersom båda lagen besitter så starka offensiver så är det knappast någon skräll att BLGM spelet suttit flera matcher irad. Bifogar en bild så ni kan se det med egna ögon !

Såhär har de sista 6 matcherna ser ut och jag ser absolut ingen anledning till att den sviten skulle brytas idag när så många offensiva världsspelare är med från start. 

Här tror jag på en magisk tillställning och förvånar mig inte om 2.5 målslinan passeras också.
Real Madrid har sina stora Akilleshäl i försvaret så deras taktik är alltid att gå framåt och det lär skapa förutsättningarna till en mycket chansrik match.

Tror detta slutar 1-1, 2-1 eller 1-2 !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Juventus – Real Madrid CL 3/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades