Speltips: Juventus – Napoli (22/4) En avgörande match?

Idag har jag tagit fram en extremt avgörande match i Italienska Serie A. Det är tabell 1:an Juventus mot tabell 2:an Napoli. En vinst för hemmalaget idag kan se dom säkra Scudetton för 7:e året irad medans en vinst för Napoli tar dom endast 1 poäng bakom och deras dröm om titeln lever vidare, speciellt med tanke på att Juventus möter Inter och Roma i dom kommande omgångarna. Det är på förhand väldigt svårt att förutspå en vinnare i denna matchen och därför har jag valt att inte spela 1X2 utan istället spela ett målspel i detta speltips.

Speltips: Juventus – Napoli (22/4) Italien; Serie A

Juventus har stått som segrare i 14/16 hemmamatcher denna säsongen och är helt klart inget enkelt lag att möta på Juventus Stadium. Man har gjort mål i 93,8% av sina hemmamatcher och endast släppt in mål i 25% av dom. Även om man har en så pass stark defensiv så ska man idag ta emot Napoli som har en riktigt stark offensiv och som har allt att spela för idag.

Napoli har vunnit 12/16 bortamatcher denna säsongen och man har i 81,3% av dessa matcherna. Alltså har man gjort mål i 13/16 bortamatcher. Om man lyckas ta en seger idag så ligger man bara en match bakom Juventus som snart ska ta emot Inter och Roma som också måste vinna sina matcher för att säkra Europaspel.

Vi har alltså en extremt avgörande match framför oss där båda lagen måste vinna. Om Napoli lyckas ta en seger idag så ser jag dom nästan som favoriter att vinna titeln eftersom Juve har så pass svåra matcher kommande. Juve har aldrig haft det enkelt varken på Giuseppe Meazza eller i Rom. Lägg där till att Juve ska möta Milan i Coppa Italia före matchen mot Roma. Jag tror båda lagen går full fart framåt idag och att båda lagen gör mål förväntas. Jag tippar att matchen slutar kryss, 1-1 eller 2-2. BLGM spelas till hela 2.10 på Betfinal.

 

Tipsa om Speltips: Juventus – Napoli (22/4) En avgörande match? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades