Speltips: Juventus – Milan Coppa Italia Final 9/5

Onsdagens speltips kommer från Italien och det är Coppa Italia finalen som ska spelas mellan Juventus och Milan. 
Här tycker jag mig hittat ett riktigt bra odds med tanke på lagens grundkapacitet samt lagens fokus på denna match !

Coppa Italia: 

Här möts den förväntade ligasegraren Juventus och tabell 6an Milan. Juventus leder ligan med 6 poäng och det återstår bara 2 omgångar så ligan är till 99.9 % vunnit då de även har 16 mål bättre än Napoli i målskillnaden. 
Alltså kan Juventus lägga allt fokus på denna cupfinal medan Milan har en jätteviktig match bara 4 dagar senare mot just Atalanta som är 1 poäng bakom Milan i tabellen !
Här tänker jag syna den raka vinsten till Juventus till väldigt fina 1.86 hos Bethard. Vet inte riktigt hur oddssättarna tänker här men jag förväntar mig att detta odds droppar till matchstart. 

Juventus: 

Laget kommer här gå för fullt för att försvara titeln i Coppa Italia som de nu vunnit 3 år irad ! Juventus prenumerera på de italienska pokalerna och när lamporna slocknar så är jag säker på att Juventus har jobbat hem ytterligare en trofé till det redan välfyllda prisskåpet. Alla känner till hur denna välsmorda segermaskin har skövlat fram denna säsong. I ligan står de på imponerande 29 segrar efter 36 matcher och massiva målskillnaden på 84-23 speglar väl deras kvalité denna säsong. 
Juventus är vana att spela finaler och frustrationen när de åkte ur CL mot Real Madrid kommer säkert förvandlas till tändvätska här !
Maskinen rullar vidare och de kommer till start med en 3-2 seger borta mot Inter och senast vände de 0-1 till 3-1 mot Bologna. Bra självförtroende och alla spelare ska var tillgängliga.

Milan: 

En final är alltid en final, men frågan är om de verkligen har 100 % fokus här när de har en livsviktig match 4 dagar senare i ligan ? Visst en seger i denna match ger en biljett till EL nästa säsong men vågar man ge 100 % här mot ett så starkt Juventus för att sedan åka till Atalanta med jättetrötta ben och riskera hela nästa säsong ?
Matchen borta mot Atalanta är ju jättesvår och förlorar dom den så missar de med största möjlighet Europa League nästa säsong. 
Nu både tror jag och hoppas för matchens underhållningsvärde att Milan kommer med bästa laget. Men även då tror jag att Juventus är för starka och plockar ner dom till slut. 
Men jag kan själv som gammal idrottsman förstå om Atalanta matchen finns nånstans där i bakhuvudet och stör fokuset.

Inbördes möten: 

Tittar vi på dom 4 senaste matcherna så har Juventus ett stort psykologiskt övertag på Milan. Juventus har vunnit 4 raka matcher och senaste mötet var bara för 1 månad sedan och då vann de med 3-1 till slut.
Dessa 4 möten har slutat 2-1, 2-1, 0-2 och 3-1. Alltså ganska jämna matcher men Juventus drar alltid det längsta strået till slut. 

Saker som talar FÖR eller EMOT spelet:

✅ Juventus har vunnit 4 raka matcher mot Milan.

✅ Juventus är vana av att spela finaler år efter år.

✅ Juventus har bara denna final i tankarna medan Milan KAN ha lite fokus på helgens viktiga bortamatch mot Atalanta. 

⚠ Juventus underskattar Milan och får ett snabbt underläge. 

Med dessa förutsättningar och min tänkta matchbild så tror jag Juventus jobbar hem en 1-0 eller 2-0 seger och tar sin 4e raka Coppa Italia vinst ! 

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Juventus – Milan Coppa Italia Final 9/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades