Speltips: Jönköpings södra – AFC Eskilstuna (4/6) Sverige; Superettan

Grattis återigen om det var någon som vågade rygga mitt underspel i Brasilianska Serie A. Vi hade spelat under 2.5 mål i Flamengo mot Corinthians. Matchen slutade 1-0 och vi har nu tagit 4 raka matcher utan torsk. Idag går vi för den 5:e och jag har hittat ett fint speltips som mer än dubblar pengarna. Matchen jag har rekat spelas i Sverige och Superettan. Matchen spelas mellan Jönköpings södra och AFC Eskilstuna.

Speltips: Jönköpings södra – AFC Eskilstuna (4/6) Sverige; Superettan

Jönköpings södra ligger på 11 plats i tabellen och har endast lyckats ta 11 poäng på 10 spelade matcher. Man har 3 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster. På hemmaplan är man inget bättre lag än borta, Man har på dom 5 senaste matcherna endast lyckats ta 1 seger. Den ända segern dom tog på dessa 5 matcherna var mot Frej som ligger näst sist i ligan.

  • Jönköpings södra hemmastatistik:

AFC Eskilstuna ligger på 3:e plats i tabellen med endast 3 poäng ifrån toppen. Man är obesegrad i sina 5 senaste matcher totalt och har 6 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust totalt. På bortaplan har man vunnit 3/4 spelade matcher. Man har tagit segrar mot lag som Helsingborg och det ända laget som man inte lyckats vinna mot är Serieledarna Falkenberg. Man är alltså ett mycket starkare lag på alla håll och kanter än vad Jönköping är.

  • AFC Eskilstuna bortastatistik:

Jag ser en stor klasskillnad mellan dessa lagen och att man kan få fina 2.20 gånger pengarna på 10bet med pengarna tillbaka på oavgjort är för mig ganska otroligt. Jag kommer att spela 2:a (Asian 0) på Eskilstuna och önskar alla lycka till vid rygg. Kom ihåg att spela efter egen plånbok!

 Eskilstuna har endast förlorat 1 bortamatch i ligan, vilken spelades mot serieledarna Falkenberg.

 Tabellskillnaden och formen.

 Jönköpings har bara 1 seger på hemmaplan vilken spelades mot bottenlaget Frej.

⚠ Inbördes möten har slutat lite åt båda håll.

⚠ Det är fortfarande tidigt in på säsongen och allt kan hända.

 

Tipsa om Speltips: Jönköpings södra – AFC Eskilstuna (4/6) Sverige; Superettan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades