Speltips: Jong Utrecht – Jong PSV 7/9

Fredagens speltips hittas i Holländska andra/reservligan Eerste Divisie och det är Jong Utrecht som tar emot Jong PSV.
Förra året skiljde det väldigt mycket mellan dessa lag och jag förstår inte detta höga odds jag får idag. 
Stor skillnad på lagen och jag kan bara se en utgång här !

Speltips: 

Här möts förra årets tokjumbo Utrecht som kom på plats 20 och Jong PSV som slutade på plats 5 i tabellen. 
Denna säsong är bara 3 omgångar gammal så man ska inte stirra sig blind på denna fakta. Men det ser fortfarande nattsvart ut för Utrecht som fortsätter rada upp förluster och hittar knappt målet framåt. 
Jong PSV har inlett ganska blandat men mot dagens “lättaste” motstånd i ligan så är jag ganska övertygad om att en 3 poängare kommer jobbas hem ! Jag synar Asian -0.5 Jong PSV till 1.97 på 10Bet. (samma sak som rak 2a)

Jong Utrecht: 

Säsongen är nystartad och bara 3 omgångar är spelade. Laget har börjat lika fantasilöst som man avslutade förra säsongen. 3 raka förluster med siffrorna 5-0, 1-2 och senaste 2-0. 
Anfallet stämmer inget och man har faktiskt nu blivit nollade i 5/6 senaste ligamatcherna. 
Förra säsongen kom man sist i ligan och man gjorde det med dunder och brak. Hela 9 poäng skiljde det upp till närmaste konkurrent och man gjorde även minst mål av samtliga lag ! 
På hemmaplan fick man raden 6-2-11 och målskillnad 21-34. Minst gjorda mål och 3e mest insläppta mål i hela ligan. För att förstå hur illa det är, så är detta ett lag som kom toksist i en liga man inte kan gå ur !!
Förra årets interna “skyttekung” Nick Venema fanns inte ens med i truppen förra omgången och högst tveksamt till att han är med till matchen igen. 

Jong PSV: 

Jong PSV har startat ligan lite knackligt denna säsong med resultaten 2-1 seger, 4-1 förlust och senast 1-1 där de tappade segern i minut 90+4. 
Förra säsongen slutade man på en fin 5e plats och även på plats 5 i “borta tabellen”. 
På bortaplan fick de raden 8-3-8 och målskillnaden 27-27 på sina 18 matcher. 
Det ger ett målsnitt på 1.5 mål framåt och 1.5 mål bakåt. 
Årets 3 matcher med raden 1-1-1 ser lite skev ut när man tittar på hur statistiken ser ut från matcherna. 
4-1 förlusten mot Oss vann man bollinnehavet, målchanserna, skott på mål, skott utanför och hörnor men ändå blev det torsk. 
Senast i 1-1 matchen verkar man kört över Helmond och fick till slut in bollen till 1-0. Snopet nog släpptes 1-1 in i minut 90+4 och de lär vara sugna på revansch här. 

Inbördes möten: 


Lagen har mötts 4 ggr sista 2 åren och såhär ser deras möten ut. 
Jong PSV har vunnit stort alla 4 möten och visade i senaste bortamatchen tidigare i år att det skiljer mycket mellan botten och topplagen i denna amatörliga. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Jong PSV fick dubbelt så mycket poäng och gjorde dubbelt så många mål förra säsongen än Utrecht. 

✅ Utrecht kom toksist i ligan och var seriens sämsta hemmalag. 

✅ Utrecht har startat med 0-0-3 och målskillnad 1-9 denna säsong.

✅ Jong PSV har vunnit stort i alla 4 inbördes möten.

⚠️ Jong PSV har spelat svagt på bortaplan sista 10 matcherna och haft problem med försvaret. 

Utgångstipset skrivs till 1-2 !

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Jong Utrecht – Jong PSV 7/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades