Speltips: Jong Ajax v Cambuur (22/1)

Det blev en fin dag igår när vi kämpade in Sampdoria+0 till hela 2.10 gånger pengarna. Förstår fortfarande inte hur man kunde få det oddset när Fiorentina hade båda sina nyckelspelare borta, vilket rån. Sampdoria gjorde jobbet och vann matchen enkelt med 3-1. Förutom gårdagens pregame så spelade jag några livespel också för er som följer min tråd i gruppen. Även där tryckte vi in 7 av 9 livespel. Grattis till er som ryggade! Vem sa att januari var årets fattigaste månad? Idag vänder vi oss till Holland och Eerste divisie där vi ser förutsättningarna mellan Jong Ajax v Cambuur.

 

Jong Ajax v Cambuur

Vi har tabelltrean Jong Ajax som idag tar emot 13e placerade Cambuur. Låt oss ta ett kik på tabelläget.

3. Jong Ajax 20 matcher 48:28 39 poäng.

13. Cambuur 20 matcher 25:29 26 poäng.

Jong Ajax målsnitt: 2.4 mål/match – Insläppta: 1.4 mål/match.

Cambuur målsnitt: 1.25 mål/match – Insläppta 1.45 mål/match.

Jong Ajax fem senaste: 2-1 (f), 2-3 (f), 7-0 (v), 1-0 (v), 2-2 (o).

Cambuur fem senaste: 0-1 (v), 3-2 (v), 3-0 (f), 3-0 (v), 3-0 (v).

Som ni ser så har Cambuur en fin form medan Ajax har en liten svacka så jag vågar faktiskt inte förutse en vinnare på rak arm. Ajax gör alltså minst två mål per match i snitt och släpper in ett mål i snitt. Cambuur gör ett mål snitt medan man släpper in ett mål i snitt. Historiskt sätt mellan lagen så brukar det bli en del mål, oftast till Ajax fördel.

Fem senaste H2H: 1-2, 2-1, 1-3 och 3-1.

Samtliga siffror har gått till Ajax fördel och man har vunnit alla inbördes möten. Men som sagt, med tanke på dagens form där Cambuur har fyra vinster på fem matcher och Ajax två vinster, en oavgjord och två förluster på fem senaste så väljer jag istället att spela Ajax över 1.5 mål. Cambuur kommer att gå framåt denna match och Ajax kommer att vilja komma tillbaka till vinnande spår idag. Normalt sätt är Jong Ajax ett bättre lag i grunden, men dom släpper in alldeles för många mål för att jag ska kunna spela dom som rak etta.

🏆 Eerste Divisie
⏱ Today 20:00
🇳🇱 Jong Ajax v Cambuur
✍️ Jong Ajax ö1.5 mål
📊 1.60 (10Bet)
8️⃣ Units

Spelbolag: 10Bet – Bonus: 100% upp till 2000kr

Tipsa om Speltips: Jong Ajax v Cambuur (22/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades