Speltips: Islanders – Pittsburg NHL 00.00

Dagens speltips kommer från NHL och det är mellan två av de målrikaste lagen i ligan. Här tänker jag kliva in på linan över 5.5 mål till 1.62 i odds på 10bet. 

Matchen: 

Detta är mötet mellan Eastern Conference 12an Islanders och 5an Pittsburg. Medan Pittsburg ligger på en trygg slutspelsplats så ligger Islanders och sladdar 12 p ifrån sträcket. 
Jag tror på en målrik match här och ser Pittsburg som favoriter. Men jag tycker Islanders är så oberäkneliga att jag inte vågar gå på den raka 2an eller Pittsburg  “först till 3 mål” som ger 1.90. 
Väldigt troliga resultat men Islanders har sista tiden spelat 3-7, 3-6, 3-4 så de är svårbedömda. Målfester blir det dock alltid så därför synar jag det spelet utan att tveka !
I skrivande stund är det 10bet som har högst odds på 1.62 medan de andra stora ligger på 1.58. 

Islanders: 

Laget ligger sist i sin Division och har alltså 12p upp till Devils som har sista slutspelsplatsen. Med 10 omgångar kvar så är det bara gasen i botten som gäller för Islanders och det syns på de senaste Wilda Western resultaten att de verkligen går för det. Målfesterna avlöser varandra och publiken får verkligen en upplevelse när de går på match. Trots att laget ligger i botten av tabellen så är de ett av de målrikaste lagen och kan sänka vilket motstånd som helst. Islanders har hemmaraden 11-5-4-14 och målskillnad 118-129. Det ger ett totalt målsnitt på 7.2 mål per hemmamatch !

Pittsburg: 

Laget ligger 1a i sin Division och har en trygg plats till slutspelet. Även Pittsburg är väldigt målrika sista tiden och inatt 00.00 kommer det slå gnistor i matchen !
Pittsburg har bortaraden 14-1-4-18 och målskillnad 109- 124. Det ger ett målsnitt på 6.3 mål totalt i sina bortamatcher.
Malkin ligger 2a i skytteligan med endast 4p bakom Kucherov, här kommer det jagas mål och assist så ett roligt spel är att lägga en slant på att Malkin gör poäng.
Nä men här tror jag Pittsburg sitter i framsätet och Islanders kommer anfalla som vanligt med huvudet under armen.
Målfest att vänta i denna härliga NHL match !

Statistik: 

Islanders har spelat över 5.5 mål i 7/10 senaste hemmamatcherna. 
Pittsburg har spelat över 5.5 mål i 9/10 senaste bortamatcherna. 

Inbördes möten denna säsong har slutat 4-3 (sd) Pittsburg, 0-4 Pittsburg och sist 3-2 (sd) Pittsburg. 
Så endast 1/3 har suttit i år men nu är det andra förutsättningar och gasen i botten gäller.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Islanders – Pittsburg NHL 00.00 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades