Speltips: Island – Kroatien (26/6) Fotbolls VM – Klara favoriter?

Grattis igen till alla som tog rygg på gårdagens speltips från min sida. Formen håller i sig rejält och man känner sig nästan ostoppbar när varje spel går ens väg. Vi hade spelat att båda lagen skulle göra mål i matchen mellan Brage och Halmstad och redan efter 20 minuter var spelet klart. Vi har nu en otroligt fin streak på hemsidan med 16 vinster, 3 förluster och 4 vioids och räknar vi med spelen utanför hensidan så ligger vi ännu bättre till. Idag har jag dock valt att nöja mig med en 1.58 oddsare som jag tycker känns riktigt fin, och tänker inte vara girig efter höga odds bara för att formen ligger i. Matchen som jag tänker dela som speltips här idag spelas mellan Island och Kroatien i VM.

Speltips: Island – Kroatien (26/6) Fotbolls VM – Klara favoriter?

Island har inte öppnat årets VM på något speciellt bra sätt och det hade väll säkert ingen förväntat sig heller. Visst lyckades man öppna gruppspelet med ett oavgjort resultat mot Argentina vilket inte är ett dåligt resultat alls. Matchen efter följde man dock upp det med att förlora mot Nigeria med 2-0. Man har alltså tagit 1 poäng hittills i gruppen och ligger på en 3:e plats med ett underpresterande Argentina bakom sig. På sina senaste 5 spelade matcher så har man hittills inte lyckats vinna en ända match, man har 3 förluster och 2 oavgjorda. Idag ska man ta emot gruppens just nu bästa lag, Kroatien.

Kroatien toppar gruppen med 2 raka vinster där man hittills inte släppt in ett ända mål. Först tog man en 2-0 seger mot Nigeria och sedan fortsätte man imponera med en 0-3 seger mot Argentina. På sina 5 senaste matcher så har man vunnit 4 och förlorat 1. Den ända förlusten kom mot starka Brasilien. Nu inför mötet mot Island idag ska man vara starkare på iprincip alla positioner. Man går för tredje raka segern nu och vill säkra förstaplatsen i gruppen så fort som möjligt. Jag tror att Kroatien tar en enkel seger återigen idag men väljer att köra safe med DNB eftersom jag tycker oddset är för högt där oavsett. Jag kommer öka insatsen lite inför denna eftersom jag har otroligt svårt att se dom förlora matchen. 1.58 gånger pengarna får man alltså på att Kroatien ska vinna och ett oavgjort resultat ger oss pengarna tillbaka. Nu fortsätter vi vinststreaken ännu en gång!

Saker som talar FÖR och EMOT:

Kroatien har visat sig vara bra ihopspelade såhär långt.

Kroatien har bättre trupp iprincip överallt.

Efter 2 spelade matcher så är hemmalaget idag riktigt beroende av en vinst medans bortlaget kanske går in med lite för bra självförtroende. Slarv kan få dom att tappa poäng idag om dom går in med för kaxig attityd.

Lycka till vid rygg och spela aldrig mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Island – Kroatien (26/6) Fotbolls VM – Klara favoriter? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades