Speltips: Ishockey med SHL och HockeyAllsvenskan 21/9

Matcherna:
Brynäs-Hv71
Frölunda-Karlskrona 

Analys Brynäs-Hv71: Här ska vi få se två målrika lag som har offensiven som sitt främsta vapen, båda lagen började årets säsong med fartfyllda och målrika matcher i premiären.
Lagen möttes förra året i finalen och det var Hv71 som drog det längst strået i en gastkramande final som gick till en 7e match som fick avgöras i sudden.
Här finns en hel del känslor och revanschlust från Brynäs sida medan Hv71 vill visa att de ska vara med och slåss om att försvara sin titel.
Jag tror på en målrik match och kan inte förstå detta höga odds på 4.5 måls linan med så mycket offensiv kvalité på isen.
Brynäs kommer till start med 7 raka matcher som gått över 4.5 mål, lägg där till att 6/7 har slutat över 5.5 måls linan t.o.m.
Premiären för Brynäs slutade med 4-3 förlust efter straffar men 4.5 måls spelet var klart innan andra perioden ens var slut.
Hv71 har även dom spelat målrika matcher på slutet och kommer till start med 6/7 matcher som passerat 4.5 måls linan, 5/7 har dessutom passerat 5.5 måls linan.
I premiären vann Hv71 mot Djurgården med 4-2 och 4.5 måls linan va avklarad med 15 minuter till godo.

Tittar vi på hur finalserien såg ut med Brynäs som hemmalag så slutade matcherna 3-2 (ÖT),4-6 och 3-5.
Jag väljer därför att spela över 4.5 mål totalt till fina oddset 1.76 och tror på ett 3-2, 4-2 resultat. 

Analys Frölunda-KarlskronaDags att bege oss till Scandinavium och Göteborg igen, sist vi spela på Frölunda fick vi ekonomisk utdelning och vi kör en gång till !
Detta är matchen mellan Frölunda som förväntas komma topp 4 i år mot Karlskrona som förväntas skvalpa omkring på den nedre halvan av tabellen när säsongen summeras.
Inför säsongen så har Frölunda trampat igång ordentligt och segrarna har kommit på löpande band, de kommer till start med 8 raka segrar (2 st på ÖT) och har ett enormt självförtroende i laget.
Många yngre som förväntas ta nästa kliv uppåt denna säsong och några rutinerade måltjuvar har värvats in.
I premiären mötte Frölunda Mora, en match som de borde kunnat avgöra i första perioden redan med skotten 14-3 som visar hur överlägsna dom var.
Men Moras målvakt storspelade 2 perioden men fick till slut ge vika så Frölunda kunde vända till 2-1 i sista perioden.
Med en del slarv i försvaret sista minuterna så kunde Mora plocka målvakten och göra 2-2 med 11 sekunder kvar.
Snabb paus och Frölunda fick snabba direktiv inför förlängningen av tränaren Roger och pang 3-2 kom redan efter 57 sekunder av måltjuven Ryan Lasch.
Karlskrona kommer till start 3 förluster på senaste 4 matcherna, premiären mot Skellefteå kan beskrivas som väldigt märklig då Skellefteå KÖRDE ÖVER Karlskrona totalt i första perioden.
Efter 17 min stod det 0-12 i skott och sekunderna senare gjorde Karlskrona 1-0 på sitt första skott.
Skellefteå fortsatte trycka på och till slut kom utdelningen med två snabba mål i början av 3e perioden som också blev slutresultatet 1-2.
Jag ser framför mig att Frölunda kommer dominera från börjar till start och om Frölunda får utdelning på sitt puckinnehav och sina skottkavalkader så kan matchen vara avgjord redan efter 30 min.

Tittar vi på inbördes möten så lagen mötts 8 gånger på 2 år och Frölunda har vunnit 7 av dessa 8 matcher, på hemmaplan har de mötts 4 ggr och Frölunda vunnit samtliga.
Utgångstipset landar på 4-1, 4-2. Men vågar inte spela Asian -1.5 så här tidigt in på säsongen utan vill se flera matcher innan jag går ut på tunnare is.
Så spelet jag valt är Frölundaseger till oddset 1.41 och känner mig väldigt säker på spelet. 

Speltips: Brynäs-Hv71 över 4.5 mål 1.76 + Frölunda-Karlskrona 1a 1.41

Totalodds: 2.48

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas
Registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem hos LeoVegas!

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Ishockey med SHL och HockeyAllsvenskan 21/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades