Speltips: Ishockey med SHL och HockeyAllsvenskan 19/9

Premiären av min nya satsning “Hockey Dubbeln” gav vinstutdelning till oddset 2.0 i lördags trots resultat jag inte trodde på innan start, men vi tackar 10Bet för pengarna och ger oss på en ny dubbel !

Matcherna:

AIK – Pantern 
Växjö – Brynäs

Analys AIK-Pantern: Premiäromgång för HockeyAllsvenskan och vi grottar ner oss direkt och här kommer en match jag tror blir målrik.
Jag har spelat att det kommer bli över 4.5 mål i matchen och håller AIK som små favoriter, truppen ser intressant ut och jag kan säga detsamma om Panterns trupp.
På försäsongen har båda dessa lag varit inblandade i många målfester och magkänslan säger att detta kommer inte bli något undantag.
AIK har på försäsongen spelat 8st matcher och samtliga 8 har gått över denna lina på 4.5 mål. 8/8 alltså !
Och i 5/8 har det t.o.m blivit över 5.5 mål totalt.
Pantern har spelat 6 matcher på försäsongen och 5/6 har slutat över 4.5 måls linan.
I 3/6 matcher har 5.5 måls linan passerats.
Inbördes möten: 6/7 senaste har passerat 4.5 mål.
Utgångstips: 3-2, 4-2 AIK

Analys Växjö-Brynäs: Premiäromgången i SHL för dessa lag, det är 2 st lag som har vässat till offensiven ordentligt under försäsongen och Växjö kommer till start med 8/9 segrar i ryggen. (3 st i förlängning) och Brynäs kommer till start med 6 raka segrar i ryggen. (1st i förlängning)
Även här har jag valt att spela över 4.5 mål totalt i matchen.
Som sagt, det är båda lagens offensiv som sticker ut och Växjö har gjort imponerande 32 mål på dessa 9 matcher, ett snitt på 3,5 mål framåt per match !
Brynäs vill inte vara sämre utan har en ännu bättre målskörd och kan brösta upp sig med siffrorna 31 mål på 7 spelade matcher, ett snitt på 4.4 mål framåt per match !
Inbördes möten där Växjö haft hemmaplan: 7/8 senaste har passerat 4.5 måls linan och 6/8 har t.o.m passerat 5.5 måls linan.
Svårt att gissa ett slutresultat när båda lagen har öst in mål och vinster, men säger 4-2 till något av lagen.  

Speltips: AIK-Pantern över 4.5 mål, odds 1.55 + Växjö-Brynäs över 4.5 mål, odds 1.80

Totalodds: 2.79

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas
Registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem hos LeoVegas!

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Ishockey med SHL och HockeyAllsvenskan 19/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades