13:00
Speltips
Svenska Division 2 Västra Götaland 11 maj 2019

Speltips: IS Halmia - FC Rosengård - Div. 2 Västra Götaland 11/5

Hej spelvänner! Bonnfotbollen är i fullgång och det finns massor utav spelvärde i vårat avlånga land. Men vi fördjupar oss i division 2 Västra Götaland och tar oss an Halmia mot Rosengård på Lördagen. Häng med! 

Speltips: Halmia - Rosengård 

Halmia

Favorittippade Halmia har det minst sagt knackigt för dagen. Inledde säsongen med en 2-0 förlust borta mot Ängelholm, man var i princip helt chanslösa och segern till Ängelholm var minst sagt rättvis. Sedan var det IFK Malmö som besökte Småland och Halmia, då blev det rejäl islossning för Halmia och siffrorna skrevs till snygga 6-3 efter en rejäl målfest. Men här tar det stopp, de tre senaste matcherna har inte varit någon höjdare. Man har bland annat släppt in 8 mål och det ger de höga snittet på 2,66 per match. Givetvis oroväckande och senast mot Assyriska blev man totalt utspelat, hela 5-2 till Assyriska (som är ett mittenlag i ligan). Nu väntas Rosengård på Lördagen och det blir knappast en lätt uppgift, sett till förra säsongens två förluster mot skåningarna. 

Rosengård

Det har varit islossning för Rosengård i början av denna säsong. Man körde ordagrant över Eslöv senast med 6-0. Eslöv som är nykomling och dessutom ligger före Halmia i tabellen i nuläget. Rosengård med raden 3-0-2 befinner sig på en fjärdeplats i tabellen. Rosengård som har många duktiga spelare och är även väldigt samspelta. FC Rosengård har betydligt högre ambitioner än vad status är just nu, siktet är på division 1 och givetvis finns det kapacitet i det här laget. 

- Segern var viktig samtidigt som spelet börjar kännas bättre och bättre och det är bara att bygga vidare på det vi åstadkommit hittills så ska vi ta tre nya poäng på lördag mot Halmia.

Oddset på Rosengård är verkligen tilltalande med tanke på att det inte är mycket som stämmer just nu i Halmia. 

Sammanfattning: Halmia - Rosengård 

Ett formtoppat Rosengård mot ett formsvagt Halmia som det råder ”kris” kring. Det är enkelt att välja sida här och när dessutom Rosengård vann båda matcherna förra säsongen så känns det ännu enklare nu. Härlig feeling hos bortalaget och när marknaden ger oss 2,15 så är det bara att ringa in den på kupongen. 

Lycka till vid evt rygg!

Tipsa om Speltips: IS Halmia - FC Rosengård - Div. 2 Västra Götaland 11/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2,15 FC Rosengård 8 N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

11 maj 2019

MATCHTID: 13:00

Match: IS Halmia - FC Rosengård
Spel: FC Rosengård
Insats: 8

ODDS: 2,15

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades