11:00
Speltips
WTA Rom 14 maj 2019

Speltips: Irina Begu - Daria Kasatkina - WTA Rom 14/5

Hej spelvänner! Vi lägger en alldeles utmärkt rek bakom oss i hockey-vm och blickar vidare mot nya vinster, dock i annan sport. Älskar att vara en sportnörd som verkligen har bredden och som kan serva er följare med högkvalitativa rekar inom flera olika sporter. På Tisdagen så tar vi oss till Rom där vi kan se rumänskan Irina Begu ta emot ryskan Daria Kasatkina! Häng med!

Matchen: Begu - Kasatkina 

Begu

Rumänskan Irina Begu är en av Rumäniens bästa spelare. Född 90- och favoritunderlaget är grus. Begus högsta rank genom hennes karriär är rank 22 året var 2016, den är dock långt bort i skrivande stund med tanke på att hon nu är rank 113. Verkar trivas bra på gruset här i Rom, slog först ut Gavrilova och sedan Puig. Har nu kvalificerat sig till 32-delfinal där hon genast ställs mot sin mardrömsmotståndare - Daria Kasatkina. Faktum är att Begu endast vunnit mot Daria en gång på sju försök. Dock ska det ju faktiskt nämnas att den gången Begu vann var faktiskt här i Rom för nästa exakt 3 år sedan. Givetvis har Begu det i bakhuvudet innan hon ställer in sig här på banan, ska hon lösa uppgiften igen? 

Kasatkina

Daria Kasatkina har haft en ganska knackig säsong under 2019, mycket blandade resultat och halvbra insatser. Svårt att sätta fingret på vart man har ryskan, ibland är det minst sagt fenomenal tennis som visas upp, för att sedan blandas med tennis du kan se på challenger-nivå. Nu är ju visserligen Daria född 97, så en ung begåvning med något svajigt psyke - precis som många andra i den här sporten. Är endast 1,70 lång, 11 cm kortare än Begu, något man kan se när det kommer till servandet. Som jag nämnde ovan så har Kasatkina stort övertag på Begu, hela sex vinster och endast en förlust. Förlusten för Daria kom här i Rom, för 3 år sedan. 

Sammanfattning: Begu - Kasatkina 

Irina Begu har förlorat 6 av 7 matcher mot Daria Kasatkina. Vinsten för Begu kom dock här i Rom på gruset för 3 år sedan. Nu har även Begu spelat 2 matcher här i Rom innan hon ställs inför denna match, så hon är inspelad med banan och har gjort det riktigt bra. Daria har inte spelat sedan i Madrid, dvs för nästan 2 veckor sedan. Tycker oddset är kittlande på Begu och väljer att ringa in henne på kupongen till 2,25 gånger pengarna. 

Lycka till vid evt rygg! 

Tipsa om Speltips: Irina Begu - Daria Kasatkina - WTA Rom 14/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2,25 Irina Begu 6/10 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

14 maj 2019

MATCHTID: 11:00

Match: Irina Begu - Daria Kasatkina
Spel: Irina Begu
Insats: 6/10 units

ODDS: 2,25

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades