Speltips: Inter – Cagliari (17/4) Italien; Serie A

Tyvärr så gick inte mitt förra speltips på hemsidan in då vi spelade över 9.5 hörnor i Lazio – Roma. Matchen slutade 0-0 och med en ända hörna för lite. 9 hörnor alltså och det är alltid extra hårt när man ryker på mållinjen. Men igår gjorde vi revanch med en dubbel + 2/3 livespel för dom som tog rygg. Idag vänder jag mig till Serie A igen och oavsett det senaste 0-0 resultatet så måste jag tro på mitt kära Inter  mot Cagliari idag. Man har allt i världen att spela för och måste vinna denna matchen. En vinst betyder extremt mycket eftersom Lazio har en tuff bortamatch mot Fiorentina och man kan då röra sig upp till en av dom fyra Champions league platserna igen ifall Lazio skulle tappa poäng.

Speltips: Inter – Cagliari (17/4) Italien; Serie A

Inter ligger på gränsen till Champions league plats och måste ta en vinst i dagens match. 1 poäng bakom Lazio och Roma ligger man och man har inte råd att tappa en såhär på förhand “enkel” match. Visst är inte Cagliari 100% säkra från nedflyttning än, men denna matchen känns mindre viktig för dom än för Inter.

Inter har vunnit 4/5 inbördes möten mot Cagliari. Förra matchen slutade 1-3 på bortaplan och matchen innan det 1-5. Inter har tagit 16 poäng på sina 10 senaste matcher men har haft ett hyffsat tufft spelschema. Cagliari har tagit 11 poäng på sina 10 senaste matcher och har egentligen bara mött Lazio och Napoli som kan klassas som “bra” lag.

Inget av lagen har speciellt bra form, men nu är det dags för Inter att prestera och visa vad dom går för. Jag tror att Inter klarar av en stabil seger ikväll på Gisueppe Meazza och jag tror på 3-1 eller 4-1 som slutresultat. Som målgörare så tror jag Icardi gör 2 mål och Perisic 1.

Speltips: Internazionale -1.5

Odds: 1.72

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: Betfinal (100% upp till 1.000kr bonus)

Lycka till om du tar rygg!

Tipsa om Speltips: Inter – Cagliari (17/4) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades