Speltips: Inter – Benevento (24/2) Italien; Serie A

Efter en riktigt bra start på 2018 så har jag nu tyvärr delat 3 förluster irad. Jag är inte glad eller nöjd med detta och hoppas verkligen att vändningen kommer idag. Lag som hade över 2.5 mål i 9/10 senaste skulle just igår spela 1-0. Mitt speltips mellan Eindhoven och Dordrecht förlorades alltså och idag går jag vidare till det jag kan bäst, Serie A. Matchen jag ska motivera idag är mellan Inter och Benevento som jag lagt ut i en dubbel på Facebook.

Speltips: Inter – Benevento (24/2) Italien; Serie A

Efter en extremt bra start på säsongen för hemmalaget idag, så har man tappat formen helt och bara vunnit 1 av dom 7 senaste matcherna. Idag tror jag dock att vändningen kommer, Benevento ska inte kunna ta sig till Meazza och ta poäng från Inter ikväll. Inter måste verkligen vinna för att kunna vara kvar och slåss och Champions league plats. Inter ligger på 5:e plats och har 1 poäng mindre än Lazio och 2 poäng mindre än Roma. Guldläge att ta sig förbi Roma igen nu ifall Milan lyckas ta poäng mot dom i helgen. Benevento har 10/10 senaste bortamatcherna förlorade och är sämst i hela Serie A med bra marginal. Bara 10 poäng är hämtade på 25 matcher av Benevento. Denna matchen är en måste vinna match för Inter och allt annat än vinst är oacceptabelt.

Efter skandalen senast mot Genoa så lär spelarna ha fått sig en rejäl utskällning av Spaletti. Idag måste spelarna bevisa sig om dom ska ha någonting o göra i ett lag som Inter. Jag tror man vinner enkelt och med marginal idag. Finns inget bättre lag att möta för o vända på en svacka än Benevento. Jag har lagt denna matchen i en dubbel tillsammans med Sampdoria – Udinese matchen. Motivering till den andra matchen kommer imorgon. Dubbeln gav 2.41 igår på Unibet och 1.68 på -1.5. Idag spelas singeln till 1.77 på 10bet.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Inter – Benevento (24/2) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades