Speltips: Indiana Pacers – Chicago Bulls (7/12)

Indiana Pacers – Chicago Bulls

Nattens spel kommer ligga i Pacers händer inatt! Vilket sjukt lag Pacers är på hemmaplan och idag gästas NBA’s sämsta bortalag CHI bulls! Bulls har verkligen problem i laget och just nu har det kommit till en gräns där de inte ens tror på sig själva längre där de åkt på flera  förluster i rad medans pacers har gått full fart framåt och verkligen vunnit sina matcher och speciellt på hemmaplan. När de möter mindre bra lag så har Pacers inget stopp utan bara gör fler poäng än vad de behövs. Jag tror på stora siffror idag från pacers sida och därför väljer jag detta odds, inga skador hos Pacers och allt som är viktiga i Pacers kommer att spela. Jag tycker lite smått synd om bulls men idag kommer de bli en ny förlust för de.

Speltips: Pacers -9,5
Odds: 1,9
spelbolag: Scandibet
Spelstopp: 01:05

 

Tipsa om Speltips: Indiana Pacers – Chicago Bulls (7/12) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades