Speltips: Idag bjuds det på 3 st singlar i nattens NBA (2/12)

Washington Wizards vs Detroit Pistons

Första matchen jag har i synen är Detroit Pistons vs Washington Wizards. Ett mycket skadedrabbat wizards möter ett formstarkt Pistons inatt då wizards kommer att spela utan deras assist kung och playmaker John Wall som är skadad inför topp mötet! Pistons har all redskap de behöver för att köra över wizards idag. Jag synar en jämn match fram till slutet av tredje och hela fjärde quatern. Det är även riktigt kul att se Pistons i toppstriden då de inte varit bland de bättre lagen på riktigt länge men nu har de tradat in flera duktiga spelare och har lyckats fixat ihop ett riktigt vasst lag. Förra matchen de mötte varandra, så vann Wizards med 4 poäng skillnad med notera att Pistons var i ledning fram till 3de quatern då de blev 33-16 till wizards men då spelade även John Wall och var riktigt bra. Idag spelar han inte och Pistons ställer upp med startfemman.

 

Speltips: Detroit Pistons
Odds: 1,86
Spelstopp: 01:00

Miami Heat vs Charlotte Hornets

Andra singeln som jag kommer köra idag är mellan dessa två lag. Miami som var det laget som slog Boston Celtics under deras Prime och tog ifrån deras 15 raka vinster! Detta laget har sån sjuk kemi mellan sig och de vet exakt vart alla ska stå och hur de ska göra alla sina plays. Riktigt roligt lag att titta på och detta lag ger inte upp. De köra full fart även om de ligger under med 20P! Riktigt krigar lag! Hornets idag är för de första på bortaplan och de har 7 raka förluster på bortplan och de kommer inte vända deras förlust streak idag mot Heats som är starka och de kommer verkligen inte vända denna hårda förlust streak på bortplan utan sin PG Kemba Walker som har en axel skada idag och kommer inte vara på plats!

Speltips: Miami Heat
Odds: 1,76
Spelstopp: 02:00

 

Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs

Tredje och sista singeln idag kommer vara de bästa defence laget i NBA! SPURS SPURS SPURS! Vilken sjuk defence de har asså! Har även glada nyheter att Tony Parker kommer att vara i spel idag! Som jag längtat efter att hans skada ska vara över och äntligen är den dagen här mina vänner! Ett formstarkt Spurs ska besöka ett riktigt formsvagt Grizzlies! Grizzlies har 9st förlust och de kommer bli den 10de idag då de möter ett av de topplagen i NBA! Spurs har gjort de riktigt bra utan Kawahi och Parker och nu är iallafall Parker tillbaka i spel och kommer fixa spelet på mycket bättre sätt då han är PG! Denna match spelade även för 2 dagar sedan och Spurs vann med 9P

Speltips: San Antonio Spurs
Odds: 1,62
Spelstopp:02:00

 

Lycka till! Jag kör alla dessa som Singlar och inte på trippel!

 

“Den som inte tar risker kommer aldrig få dricka Champagne! 

Tipsa om Speltips: Idag bjuds det på 3 st singlar i nattens NBA (2/12) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades