Speltips: I skuggan av Champions League 6/11

Onsdagens speltips hamnar helt i skymundan för Champions League matcherna som spelas samtidigt. Jag tyckte mig inte hitta något speciellt spelvärde som någon annan inte rekat redan. Att posta samma spel som någon annan känns bara B och därför vänder jag blickarna till amatörfotbollen från England istället. Det är topplaget Chester som tar emot bottenlaget Nuneaton från National League North denna kväll !
Om form och hemma/bortaspelet har någon betydelse ska detta sluta med en enkel hemmaseger och jag lägger pengarna på målmaskinen Chester !

Speltips: 

National League North, det är motsvarigheten till div 6 i England och här finns det inga namn man känner igen direkt. Däremot har jag alltid haft ett kärt öga för de lägre divisionerna som League One och Two pga de målrika matcherna. Men här har jag grävt mig hela vägen ner till ligan som är två divisioner under League Two och lagt mina pengar på mötet mellan tabell 6an Chester som tar emot jumbon Nuneaton som ligger på plats 22. 
Trots att Chester spelat en match mindre så ligger dom redan 16 poäng före Nuneaton och det har endast spelats 14-15 matcher av säsongen. 
Medan Chester är extremt hemmastarka så är Nuneaton ligans sämsta bortalag, om lagens form håller i sig så kan jag inte se en annan utgång än en klar hemmaseger !
Jag spelar här Asian -1 på Chester till fina 2.03 på 10Bet

Chester: 

Från första början hette stadens lag “Chester FC” och grundades 1885. Men efter ekonomiska problem 2010 så lades klubben ner då spelarna inte fick sina löner utbetalda och skatteverket ställde ett ultimatum som fick en negativ utgång då klubben uteslöts och alla resultat från säsongen raderades. 
Trots att klubben var nerlagd så fanns det mycket hjärta kvar från supportrarna i staden med ca 77.000 invånare. 
Fansen gick ihop och bildade en ny klubb, Chester FC ! Den ägs nu av dessa supportrar som med små medel försöker klättra i ligasystemet. 
Förra säsongen var ett bakslag, man åkte ut National League med dunder och brak men har som målsättning att studsa tillbaka snabbt. 

Man har inlett denna säsong jättebra efter sina 14 spelade matcher. Man ligger 6a i tabellen och är faktiskt ligans näst bästa hemmalag. 
Här på Deva Stadium som rymmer knappt 5400 st åskådare har man raden 5-2-0 och småskillnaden 18-7 ! 
Med den siffran är det bara Spennymoor som gjort fler mål och då har de spelat en match mera också. 
Här hoppas jag lagets starka hemmaspel fortsätter och eftersom de spelade i en högre division förra säsongen så är de vana att möta betydligt bättre lag än jumbon Nuneaton. 

Nuneaton: 

Även denna fotbollsklubb är ganska ny i kläderna. 2008 bildades Nuneaton Town FC sedan den tidigare klubben Nuneaton Borought AFC gått i konkurs.
Trots att laget inte vunnit en enda ligaseger har man avancerat uppåt i ligasystemet 3 ggr på 4 säsonger via lyckade playoffspel.
Förra säsongen slutade man på en medioker 13e plats i denna liga och bortaspelet var ingenting man skröt med direkt då eller.

Denna säsong har startat på sämsta möjliga sätt. Man ligger sist efter sina 15 matcher med raden 2-4-9 och har bedrövliga målskillnaden 11-31 !
Med det har man gjort minst mål i hela ligan och snittar bara 0.7 mål framåt.
På bortaplan är inget bättre. Man har raden 1-2-4 och målskillnaden 6-13. Okej de har inte släppt in så mkt mål men de har o andra sidan inte mött så så många topplag än. 
Med endast 1 seger på senaste 10 bortamatcherna ser det såklart svårt ut att hålla emot Chester som är obesegrade på hemmaplan och öser in mål.

Tabellen: 

Lagens 5 senaste hemma/bortamatcher: 


Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Chester är ligans näst bästa hemmalag.

✅ Nuneaton är jumbo och dessutom ligans sämsta bortalag.

✅ Chester har gjort näst flest ligamål.

✅ Nuneaton har gjort minst mål i ligan. 

⚠️ Detta är korpennivå på spelarna, vem som kommer spela varierar mycket från match till match.
Lägg aldrig stora pengar på låga ligor ! 

Lycka till om ni ryggar detta speltips. 

Tipsa om Speltips: I skuggan av Champions League 6/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades