Speltips: Huesca v Cultural Leonesa (11/2)

Oj vilken besvikelse det blev igår. Heracles v Willem slutade endast 1-0 trots att när dessa två lag är involverade i några matcher så brukar det bli en massa mål framåt och bakåt. Helt plötsligt så blir det målfattigt. Chanser fanns dock, men man lyckades hålla igen konstigt nog. Betting i ett nötskal. Frustrerande bara när man lägger timmar på att hitta en rek som ser guld ut och så går det emot en. En riktig käftsmäll. Aja, viktigt att man bara släpper förlusten och blickar framåt, annars finna risken att man hamnar i en ond spiral. Jag tycker mig ha funnit en match där oddset är lite högre än vad den ska vara. Jag hittar den i spanska andra divisionen mellan Huesca v Cultural Leonesa.

Huesca v Cultural Leonesa

Topplaget Huesca tar idag emot nedflyttningshotade Cultural Leonesa.

1. Huesca 25 matcher 39:18 52 poäng.

19. Cultural Leonesa 25 matcher 33:41 29 poäng.

Huesca fem senaste ligamatcher: W4 D1 L0 – Oavgjort mot tabelltrean.

Huesca fem senaste hemmamatcher i ligan: W4 D1 L0.

Cultural Leonesa fem senaste matcher: W2 D1 L2.

Cultural Leonesa fem senaste bortmatcher: W0 D1 L4.

Som ni märker på statistiken så är det lite som dag och natt mellan Leonesas hemma och bortaspel. På hemmaplan har man ändå tagit 22 poäng på 13 matcher med en målskillnad på 21:17. Men kollar vi på deras bortastatistik så har man endast tagit ynka sju poäng på sina 12 matcher och har en målskillnad på 12:24. Huesca har ett starkt hemmastatistik där man har tagit 33 av 39 möjliga poäng och en målskillnad på 23:6. Man leder serien med fem poäng och vid vinst idag så kan man dra ifrån med hela åtta poäng. Oddset på en rak etta hör är alldeles för högt med tanke på form, tabelläge samt statistik.

🏆 La liga2
⏱ Today 16:00
🇪🇸 Huesca v Cultural Leonesa
✍ Huesca win
📊 1.64 (Bethard)
7️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Huesca Bethard

Tipsa om Speltips: Huesca v Cultural Leonesa (11/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades