Speltips: Huddersfield – Liverpool Fotboll 30/1

Huddersfield – Liverpool, Premier League England

Matchen:

Dagens speltips kommer från Premier League och det är 14 placerade Huddersfield som tar emot topplaget Liverpool på plats 4. Tittar man snabbt på namnen så skriker det Liverpoolseger men jag ställer mig väldigt tveksam till Liverpools defensiva form. Här tänker jag syna BLGM till fina 2.05 hos Scandibet. Huddersfield är absolut ingen målmaskin men de lyckas väldigt ofta trycka in en balja inför hemmafansen och jag tror de lyckas ikväll med. Huddersfield har spelat 14 tävlingsmatcher på hemmaplan denna säsong och har gjort mål i 11 av dom. Liverpool har släppt in minst 1 mål i 14/17 bortamatcher i år. Därför tror jag att Huddersfield kan kriga in ett mål ikväll och sätta Liverpool på pottkanten. Jag håller såklart Liverpool som favoriter men deras försvarsspel sista tiden skrämmer även de mest inbitna fansen. 2-1 mot Burnley, 2-1 mot Everton, 4-3 mot City, 0-1 förlust mot Swansea och senaste 2-3 förlust hemma mot West Brom. Nä något står inte rätt till hos Liverpool och jag tror Huddersfield kommer få sina chanser att måla. 

Detta är ju absolut inget stensäkert tips, men oddset 2.05 är bara för högt i dessa sammanhang och sett till lagens form. Liverpool kommer såklart dominera matchbilden direkt men med senaste insatserna i bakhuvudet kan jag inte tro att de håller nollan idag heller. Att de kommer göra mål framåt är jag helt övertygad om. 1-1, 1-2, 1-3 tror jag denna match slutar !

Statistik: 

Huddersfield har hemmaraden 4-4-4 och målskillnad 11-16 och snittar 0.9 framåt och 1.3 mål bakåt.
Liverpool har bortaraden 6-3-3 och målskillnad 29-22 och det ger ett målsnitt på 2.4 framåt och 1.8 mål bakåt.
Lägg märke till Liverpools insläppta mål här. Det är bara 4 andra lag som släppt in mera mål än dom på bortaplan. Det trodde ni inte va?

Huddersfield har gjort mål i 9/12 hemmamatcher i ligan. 
Liverpool har släppt in mål i 10/12 bortamatcher i ligan.

Stirra er inte blinda på inbördes möten för de har bara mötts 3 gånger. Och ena gången var för 19 år sedan och näst sist va i en vänskapsmatch med 19 byten. Om man lägger någon vikt i den faktan så är man inte speciellt seriös. Sist blev det 3-0 till Liverpool i ligan på hemmaplan men Liverpool är ett betydligt sämre lag försvarsmässigt på bortaplan.

Utgångstips 1-2, 1-3 !

Lycka till om ni ryggar !

Liverpool

Tipsa om Speltips: Huddersfield – Liverpool Fotboll 30/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades