00:00
Speltips
NWSL (W) 15 april 2019

speltips: Houston Dash (W) - Reign FC (W) NWSL (W) 14/4 USA

Speltips:

Det inte är inte ofta jag rekar damfotboll från USA men denna känns lite för bra för att vara sann för att inte ge det ett försök. 

Houston Dash hemma mot Seattle Reign FC låter väl inte som en match man bänkar sig framför tvn för men det jag har fastnat för är inbördes statistiken mellan dessa 2 lagen. Man har mött varann 13 gånger och allt ligger i händerna på Seattle Reign som har vunnit 12 gånger och enbart förlorat 1 ända gång mot Houston. Det är ju onekligen ett facit som är värt att syna.

Ligan har precis dragit igång och ingen av dessa lagen har ännu spelat en match. Därför har jag inte i teorin inte så värst mycket mer att gå på än att det totala övertaget som Seattle besitter genom åren.

Jag anser att detta spelet är värt att testa på idag och jag lägger 2 units på ett DNB och pengarna tillbaka om premier matchen allt förmodan skulle skulle sluta med ett oavgjort resultat.

Lycka till om ni ryggar idag!

Mitt speltips/kupong:

 

 

 

Tipsa om speltips: Houston Dash (W) - Reign FC (W) NWSL (W) 14/4 USA till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.88 Seattle Reign FC DNB 2 Units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

15 april 2019

MATCHTID: 00:00

Spel: Seattle Reign FC DNB
Insats: 2 Units

ODDS: 1.88

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades