Speltips: Houston Astros – Chicago White Sox (6/7) USA, MLB

Vi tar oss till Houston och Minute Maid Park där vi bjuds på en ”toppen mot botten” duell i baseboll mellan regerande mästarna Houston Astros och Chicago White Sox. Två lag med helt olika förutsättningar; Astros som följt upp sitt titelår med ännu en stark säsong där man inte bara befäst sig i toppen av sin division men också har ligatoppen inom räckhåll.
White Sox däremot fortsätter att tänja på fansens tålamod och lagets rebuild har fortfarande ej gett ordentliga resultat på banan.
Det luktar hemmaseger och vi har hittat ett mycket intressant odds som skall synas i detta speltips.

 

Houston Astros (57-31)

Ja det är väl inte till någons förvåning att mästarna inlett året starkt och ligger bekvämt i toppen av AL West och även nosar på toppen av ligan.
Man har fördel av kort hemresa efter gårdagens interstate match i Arlington mot Texas Rangers där man vann 2 av 2 matcher.
Astros kommer hem för en 11 matcher lång home stretch innan man skickar några av grabbarna till All Star matchen och resten får vila upp sig i ett par dagar.

Man har visat en mycket fin form hemma där man vunnit 7 av sina sista 10 matcher där 2 av förlusterna kom mot mycket starkt motstånd.
Det enda orosmomentet är att starka shortstoppen Carlos Correa befinner sig på skadelistan. Ett offensivt avbräck då han har varit att lita på under hela säsongen.
Men formen är helt klart mycket positiv och de 3 senaste mötena mot White Sox har alla slutat i överkörning.

Chicago White Sox (30-56)

Man ska gräva djupt och länge för att hitta några ljuspunkter i Chicagos säsong. Skall man plocka fram nåt positivt så är det väl att framtiden ser bra ut. Man hade en bra draft där man plockade Nick Madrigal som 4e val totalt. Farmsystemet är fullpackat med prospects men vad hjälper det i år. Man ligger näst sist i AL Central och är helt ute ur slutspelsbilden.
Det är inget snack om att White Sox spelar av denna säsong och tar det som en chans att få vädrat sina prospects.
Man kommer in till Huoston med 5 förluster av de senaste 7 spelade matcherna. Man är mitt i en stretch på 13 bortamatcher på 13 dagar.

Pitcherduellen: HOU: Verlander (9-4) CWS: Rodon (1-3)

Här är det total klasskillnad och det är denna duell som jag menar gör detta bet mycket intressant. Justin Verlander är Astros store stjärna och har haft en stark säsong med en mycket fin .era på 2.12. Det skall nämnas att han förlorat sina 3 senaste starter men med en veckas vila. En frisk arm så kommer han inte tillåta en 4e förlust. Han är (21-13) och har en .era på 3.74 under 43 starter mot Chicago under sin karriär.

Chicago ställer alltså upp med den något okände Carlos Rodon som gjorde sin säsongsdebut så sent som 9e Juni och kan inte skryta med fina stats. En .era på 4.55 och en mycket tveksam insats i sin senaste match mot Texas 30/6 gör att jag inte har höga förhoppningar för honom denna match.

Med en sådan klasskillnad mellan både lagen och pitchers så ska Astros vinna detta bekvämt och med MINST 2 runs.

Saker som talar FÖR och EMOT bettet:

✅ Det är enorm klasskillnad mellan dessa lag och White Sox har i princip inget att spela för medans Astros jagar toppen

✅ Justin Verlander är en av ligans starkaste pitchers och kommer hålla motståndarnas runs låga

✅ Astros är ruggigt starka hemma och har i princip bara förlorat mot starka lag

✅ Astros har utklassat White Sox i alla möten denna säsong

⚠ Carlos Correa skada för Astros är ett offensivt avbräck

⚠ Det kan mycket väl råda underskattning från Astros sida

 

MLB

  • Speltips: Houston Astros hcp -1,5
  • Odds: 1,71
  • Spelstopp: 6/7 02:10
  • Spelbolag: Unibet – Rygga spelet hos Unibet och få 1500 kr att spela för

 

Tipsa om Speltips: Houston Astros – Chicago White Sox (6/7) USA, MLB till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades