Speltips: Hörnspel från Premier League 10/12

Måndagens speltips är ett hörnspel från Premier League och det är Everton som tar emot Watford. Här tror jag hemmalaget kommer föra spelet igen och skapa massa hörnor. 

Speltips: 

Måndag kväll och utbudet är inte stort. Men jag har funnit ett spel jag absolut är värt en slant. Detta speediga Everton tar emot Watford som är inne i en väldigt mörk period och har inte fått många poäng på slutet. 
Här tror jag Everton dominera bollinnehavet och målschanserna och det gynnar såklart hörnspelet. Här hittar jag “Everton över 5.5 hörnor” till 1.61 på LeoVegas. 

Everton: 

Laget ligger 7a i tabellen med raden 6-5-4 och målskillnaden 21-17. 
Trots att de skapat mycket målchanser så har de svårt för att göra mål och avgöra matcher. Tittar man på dom 4 senaste ligamatcherna så har man bara gjort 2 mål framåt trots att man mött bottenlag som Cardiff och Newcastle på hemmaplan. 
På hemmaplan har man raden 5-2-1 och målskillnad 14-7. Det är förståligt att 1an sjunker i odds då de spelat bra på hemmaplan. 
Men jag tror Watford kommer stå emot bra trots kass form och Everton som spelar med snabba yttrar kommer nog få en hel del hörnor innan målet kommer. 
Sist mot Newcastle släppte man in 0-1  19 minuter och hörnorna exploderade. Trots en reducering innan halvlek så vann Everton hörnorna med 14-2 ! 

Watford:

Laget ligger på en 12e plats med raden 6-2-7 och målskillnad 18-21. 
Formen är riktigt dåligt och man har formraden 2-2-6 på som sista 10 matcherna. Sista 5 matcherna har man bara 1 poäng och den kom mot ett annat krislag (Southampton). 
Till start saknar man nu den givne Etienne Capoue på mittfältet och det är ett stort hål att fylla för Watford. 
Dessutom trivs inte Watford här på Goodison Park i Liverpool. 
De har spelat 5 matcher här och endast åkt hem med 1 poäng. 
Jag tror Watford med denna dåliga form kommer backa ner och försöka stå emot så länge de kan i 1a halvlek och då tillåta Everton dominera bollen. 
Då kommer Watford få det tufft på kanterna och hörnorna kan hagla. 

Evertons hörnstats på hemmaplan:

Här ser ni hur hörnstarka Everton varit på slutet. Spelet har suttit i 5 raka matcher och då är motståndet av samma kaliber som nu mot Watford. 

Watfords hörnstats på bortaplan:

Här ser ni att Watford släpper till en hel del hörnor. Oftast släpper man in minst 6 hörnor eller så är det precis på gränsen mot sämre lag. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ Everton snittar 7.4 hörnor på hemmaplan denna säsong. 

✅ Spelet har suttit i 5/5 senaste hemmamatcherna för Everton.

✅ Spelet har suttit i 5/7 bortamatcher för Watford. 

✅ Everton har snabbare yttrar än vad Watford har ytterbackar. 

⚠️ Everton är klara favoriter till segern i mina ögon, skulle målskyttet lossna så finns såklart chansen för ett mer avvaktande spel om de har ledningen innan pausen. 

Speltips: Everton över 5.5 hörnor

Odds: 1.61

Spelstopp: 21.00 

Spelbolag: LeoVegas

100 % upp till 2000 kr

Unit: 1 / 10


Lycka till om ni ryggar detta speltips !

Tipsa om Speltips: Hörnspel från Premier League 10/12 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades