Speltips: Hörnfest från Serie A 17/12

Måndagens speltips kommer från Italienska Serie A och det är från matchen mellan skottglada Atalanta och Lazio. Här tror jag på en match med bra fart och mycket chanser. Perfekt tillfälle att kliva in på hörn marknaden.

Speltips:

Ny vecka och nya möjligheter. 
Ett toppmöte från Serie A en måndagkväll smakar väl mumma? 
Det är offensiva lagen Atalanta och Lazio som slåss strax under CL platserna som finns. Lazio är just nu på EL plats medan Atalanta är 4 poäng bakom. En tuff match att vänta som är väldigt viktig för båda. Här tror jag på gasen i botten direkt från båda hållen och det är svårt att sia om en vinnare. Men jag är övertygad om att chanser kommer skapas och massa skott kommer avlossas. Då väljer jag att spela “Över 10.5 hörnor totalt” till 1.95 på Bethard!

Atalanta: 

Laget ligger på en 7e plats och har 1 poäng upp till Torino som ligger på kvalplatsen till EL. 
Efter 15 matcher står man på raden 6-3-6 och målskillnad 29-20. 
Det är ganska svajiga resultat och vinster och förluster blandas hela tiden. 
Men en sak som består är att de alltid skapar massa målchanser som leder till hörnor. 
Totalt denna säsong har man ett snitt på 6.4 skapade hörnor själv, på hemmaplan där man brukar få bra press har man otroliga snittet 8.0 hörnor framåt. 
Nu blir man uppmålade som små favoriter hemma mot Lazio och det luktar hörnregn igen. 
Likt förra matcher på hemmaplan mot Napoli så hoppas jag Lazio kan ta ledning, för i den matchen vann Atalanta hörnorna med massiva 12-6 pga att de fick jaga i underläge och det var 8 hörnor redan i halvlek. 

Lazio:

Laget ligger 5a i tabellen med raden 7-4-4 och målskillnad 22-18. 
Efter att ha radat upp vinster så har de hamnat i en liten formsvacka. 
Nu har de spelat totalt 6 matcher i rad utan seger och 2 av dom är förluster. (från EL) 
Men det är samma sak med Lazio, de skapar alltid massa målchanser och hörnorna brukar komma i jämn tack också. 
Denna säsong har Lazio ett hörnsnitt på totalt 6.46 och på bortaplan har de snittat 6.0 hörnor framåt. 
Nu är deras superstjärna Immobile tveksam till start och han missade även förra matchen. Det vore såklart ett stort avbräck men samtidigt är det lagets inlägg och kantspel som skapar hörnorna så jag tror det kommer fortsätta även om han missar matchen.
 

Atalantas hörnstats hemma:

Här ser ni att 10.5 linan ofta passeras när Atalanta möter de bättre lagen som bjuder upp till kamp.

Lazios hörnstats borta:

Här ser ni att Lazio ofta skapar sina hörnor, när man INTE klarar 10.5 linan så är det mot bottenlag som inte har samma offensiv som Atalanta och kan hjälpa till med att klara linan. Nu blir det 2 attackerande lag på planen.

Hörnstatistik inbördes:

Här ser ni lagens 13 möten. 
9/13 har passerat 10.5 linan och oddset 1.95 är ett guldodds. 3 av gångerna har spelet missats med 1st hörna bara och en gång missats med 2st hörnor.


Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Atlanta snittar 8.0 på hemmaplan och Lazio snittar 6.0 hörnor på bortaplan.

✅ Atalanta och Lazio är 2st attackerande lag. Det är sällan man ser dom lägga sig på defensiven utan det blir anfall hela matchen.

✅ Spelet  har suttit i 9/13 inbördes. 

✅ Spelet har suttit i 5 raka hemmamatcher för Atalanta. 

⚠️ Immobile är tveksam till start, självklart ett avbräck om han missar. 

Speltips: Över 10.5 hörnor
Odds: 1.95
Spelstopp: 20.30 
Spelbolag: Bethard 
100 % upp till 1250 kr

Unit: 2 / 10 

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

Tipsa om Speltips: Hörnfest från Serie A 17/12 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades