Speltips: Hörn kupong Söndag 11/3

Dagens speltips är en kupong med hörnor från Premier League och Italenska serie A. 2 riktigt bra spel som jag slår ihop och hoppas jag har marginalerna med mig idag. 

Bournemouth – Tottenham, över 3.5 hörnor till hemmalaget. Odds: 1.58

Detta är tabell 12an Bournemouth som tar emot tabell 4an Tottenham. Tittar man på namnen så tänker många en solklar 2a. Men jag tror på en jämnare match än så även om jag tror Tottenham vinner till slut. 
Bournemouth ska inte underskattas här på Vitality Stadium. Laget har bra form och raden 3-2-0 sista 5 hemmamatcherna och endast 3 förluster senaste 15 matcherna hemma. 
Jag synar över 3.5 hörnor till Bournemouth för linan är en bra bit under deras snitt på 5.5 hörnor. Och Tottenham kan vara aningens slitna efter den tuffa förlusten mot Juventus i veckan. 
Bournemouth är väldigt hörnstarka och då speciellt mot topplag faktiskt ! De har ett bra kantspel och slår väldigt många inlägg som gynnar hörnspelet. 
Tittar vi på dom senaste matcherna mot övriga “topplag” denna säsong har de skapat :
5 mot Chelsea
4 mot Arsenal
6 mot City
8 mot Chelsea
2 mot Liverpool
9 mot Man United
5 mot Chelsea
5 mot Tottenham (på bortaplan)
Alltså har de passerat linan i 7/8 senaste toppmötena och ser ingen anledningen till att linan ska ligga på 3.5 idag på hemmaplan ! 

Inter – Napoli: över 10.5 hörnor i matchen. Odds: 1.81

Tabell 5an Inter tar här emot serieledande Napoli. En match som betyder oerhört mycket då hemmalaget jagar CL platserna och Napoli jagar Scudetton !
Här tror jag på en hörnrik match mellan två lag som normalt sett ÖSER på med anfall och hörnor. Båda lagen ligger topp 4 i Italien över vilka lag som gör mest hörnor och har riktigt höga snitt. 
Inter snittar 8.1 hörnor på hemmaplan medan Napoli snittar 6.1 hörnor på bortaplan. Totalt blir det 14.2 hörnor och linan jag spelar på ligger just nu på 10.5. 
Det är faktiskt ganska stora marginaler neråt till snittet och här kan det bli hörnfest om det blir ett tidigt mål till någon av lagen. 
Tittar vi på dom 4 senaste inbördes möten så har hörnorna slutat på 12, 12, 12, 12 ! Haha ja det va ett fint snitt och det vore lite lustigt om det slutade med 12 st idag igen !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Hörn kupong Söndag 11/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades