Speltips: Hörn kupong Europa League 5/4

Dagens speltips är en dubbel från Europa League. Det är hörnor som är spelsättet och här lutar jag mig emot att Arsenal och Atl.Madrid gör sitt jobb. 

Matcherna: 

Arsenal – CSKA Moscow 21.05

Dags för kvartsfinal och här möts storfavoriten Arsenal mot Pontus Wernblooms Moskva. 
Arsenal förväntas dominera matchbilden och Moskva har en riktigt bra defensiv. Pierre “Bommerang” får inte starta och Welbeck fick känning sist så båda kommer nog saknas. 
Arsenal får förlita sig på Lacazette som gjorde comeback sist men vet inte om han är redo för 90 min än. Bakom honom finns skottglada Özil och Mikithariyan. 
Jag tror Arsenal får svårt att komma igenom och vinna med 2-0,3-0 som alla verkar tro att de ska göra. Med mycket boll så tror jag inläggen kommer hagla och hörnorna radas upp.
Alla vet hur viktig en hemmaseger är i dessa dubbelmöten så det blir gasen i botten för hemmalaget och lär inte sluta anfalla i första taget.

Arsenal snittar 7st hörnor på hemmaplan i ligan och här spelar jag över 5.5 hörnor till Arsenal till oddset 1.48 !

Atl.Madrid – Sporting Lissabon 21.05

Även detta är första mötet i kvartsfinalen. Atl. Madrid är jättefavoriter och förväntas köra över Sporting här. Till start har de alla 3 offensiva och skottkåta anfallarna redo. Diego Costa, Greizman och Torres, alla står reda att axla hjälterollen och här blir det spel mot ett mål. Atl.Madrid kommer till start med 8 raka hemmasegrar där de dessutom hållit nollan i alla 8 matcherna ! De vill såklart vinna så stort som möjligt inför returmötet och lär komma i våg efter våg och således skapa massa hörnor. Sporting har sin viktiga defensiva mittfältare William Carvalho skadad och det är ett väldigt stort avbräck i kriget framför eget straffområde. 
Spelmässigt tror jag Atl.Madrid kommer vara helt dominanta och spelar även här över 5.5 hörnor till oddset 1.45.
Atl.Madrid snittar 6st hörnor på hemmaplan i ligaspelet och här tror jag inte det blir några problem alls att klå den linan !

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Hörn kupong Europa League 5/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades