Speltips: Honka – SJK Fotboll Finland 20/6

Onsdagens speltips kommer inte från detta konstiga VM som pågår. Jag tänker istället vända ryggen till och beger mig till Finland istället för lite fotboll. 
Här ska jag kliva in på 1X2 marknaden mellan Honka och SJK. Oddset 2.05 smakar mumma här !

Finland: 

Här ska vi se när tabell 5an Honka spelar hemma mot tabell 9an SJK. Två lag som har helt olika form och och ett av lagen har stora problem med målskyttet för tillfället. 
Jag tror på att Honka kommer föra denna match från början till slut. De har 3 viktiga segrar i ryggen medan SJK sjunker som en gråsten i tabellen. 
Att man får 2.05 på den raka ettan hos LeoVegas kan jag bara inte motstå. Herregud vilket bjudodds när man ser till lagens form.

Honka: 

Laget ligger 3a i hemmatabellen med raden 3-3-0 och målskillnad 11-6. Det ger ett målsnitt på nästan 2 mål framåt och 1 mål bakåt. 
Honka inledde säsongens hemmaspel med 3 raka kryss men har sedan dess 3 raka segrar. Den första mot nästjumbon Kemi på plats 11, sedan vann de mot Ilves på plats 6. Och senast tog de den starka segern med 2-1 mot serie 3an Kups. Honka har verkligen vinst i seglen och har bara 1 förlust på senaste 10 matcherna. Och den kom borta mot serieledande Helsingfors så det behöver man inte skämmas för.
Nu ska man möta SJK som har en riktigt dålig form på bortaplan och här finns goda chanser för 4e raka hemmasegern !

SJK: 

Laget ligger näst sist i borta tabellen på plats 11. Där har de raden 1-2-3 och målskillnad 4-8 vilket ger ett målsnitt på 0.66 mål framåt och 1.33 mål insläppta. 
Absolut ingen bra svit och jag kan inte se varför den skulle förbättras mot Honka som inte förlorat hemma än. 
Tittar vi även på dom 4 senaste bortamatcherna så har SJK blivit nollat i 3 av dom !!
I förra omgången spelade de borta mot Kemi som ligger näst sist i tabellen. Kemi fick rött kort direkt på sin anfallare efter 26 minuter. Helt perfekta förutsättningar för 3 lätta poäng för SJK men herregud vilket bottennapp de gjorde. Kemi gjorde 1-0 i min 39 med 1 man mindre på plan och höll sedan nollan hela matchen. 
Nu ska SJK alltså ta sig an hemmastarka Honka och jag ser inte varför trendbrottet ska komma nu. 

Lagens form på hemma respektive bortaplan: 

Honka har alltså gjort 11 mål på sista 5 hemmamatcherna medan SJK bara har gjort 2 st på lika många bortamatcher. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Honka har vunnit 3 raka hemmamatcher.

 SJK har blivit nollade i 3/4 senaste bortamatcherna. 

 Honka har bara 1 förlust på sista 10 matcherna medan SJK bara har 2 vinster på sista 10 matcherna.

 SJK vann årets hemmamöte med 2-0. 

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Honka – SJK Fotboll Finland 20/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades