Speltips: Honka – KuPS (16/6) Finland; Veikkausliiga – Målrik match att vänta?

Grattis återigen till alla som valt att rygga min match igår i Brasilianska Serie B. Avai fixade en seger utan svårigheter med 0-2 och 1.66 gånger pengarna hämtades. Vi har nu tagit 13 vinster och 2 void på dom senaste 16 matcherna och har alltså bara förlorat pengar i en ända match. Idag har jag hittat ännu ett fint spel, denna gången i Finland och Veikkausliiga. Matchen som jag väljer att dela som speltips idag kommer att spelas mellan Honka och KuPS.

Speltips: Honka – KuPS (16/6) Finland; Veikkausliiga – Målrik match att vänta?

Honka ligger på 6:e plats i ligan och har på 12 spelade matcher tagit 3 vinster, 7 oavgjorda och 2 förluster. Honka har gjort mål i 9/12 av sina spelade matcher såhär långt och ligger på 16 mål gjorda och 14 mål insläppta. På hemmaplan har man gjort 9 mål på sina 5 spelade matcher såhär långt och bara gått mållösa i 1 match. Idag ska man ta emot ett av topplagen just nu i ligan, KuPS.

KuPS ligger på 2:a plats i ligan just nu med 7 vinster tagna, 3 oavgjorda och 4 förluster. Man har gjort mål i 9 av sina 12 spelade matcher precis som Honka. Idag spelar man på bortaplan och med 7 spelade matcher borta har man gjort mål i 5 av dom.

I inbördes möten mellan dessa lagen så har dom 3 senaste matcherna slutat 1-1, 2-4 och 2-2.  KuPS är det bättre laget ikväll men Honka har fördelen till hemmaplan och jag tror på ett liknande resultat mot dom senaste gångerna. Jag väljer att spela båda lagen gör mål till 1.71 gånger pengarna på 888sport och önskar alla lycka till vid rygg återigen!

✅ Lagen har spelat dom 3 senaste matcherna med BLGM

✅ Båda lagen har gjort mål i 9/12 matcher såhär långt denna säsongen

⚠ Det är fortfarande tidigt in på säsongen och allt kan hända

Tipsa om Speltips: Honka – KuPS (16/6) Finland; Veikkausliiga – Målrik match att vänta? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades