Speltips: Honka Akatemia – Espoo (6/8) Kakkonen Group B

Tyvärr så satt inte gårdagens tips där Shanghai SIPG skulle vinna i halvtid. Ett lag som vann det tidigare mötet med 8-0 inte alls långt tillbaka gick och tog en förlust mot ett av bottenlagen istället. Såklart kan det inte alltid vara logiskt men herregud vad gårdagen sved. Idag har jag valt att röra mig tillbaka till Finland och denna gången i Kakkonens grupp B. Matchen som jag delar som speltips idag ska spelas mellan Honka Akatemia och Espoo.

Speltips: Honka Akatemia – Espoo (6/8) Kakkonen Group B

Honka ligger på 4:e plats i tabellen och har på 14 spelade matcher tagit 7 segrar, 2 oavgjorda och 5 förluster. Man har alltså tagit 23 poäng såhär långt och har gjort 26 mål framåt och släppt in 17. På hemmaplan har man spelat 7 matcher såhär långt och har tagit 4 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. På sina 5 senaste hemmamatcher har man tagit 3 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust. Både förlusten och det oavgjorda resultatet kom emot lag i toppen av tabellen. Idag ska man ta emot ett lag som ligger lite under mitten av tabellen, Espoo.

Espoo ligger på 7:e plats i tabellen och har på 13 spelade matcher tagt 6 vinster, 0 oavgjorda och 7 förluster. Man har tagit 18 poäng och gjort 23 mål framåt samt släppt in 26 mål. På bortaplan är man dock ett av dom sämsta lagen i hela ligan och har på 6 spelade matcher tagit 1 vinst och 5 förluster. I Espoos senaste bortamatcher har man alltså 4 förluster och 1 vinst. Vinsten man tog var mot det absolut sämsta hemmalagen i hela ligan, Kiffen. Kiffen har på 7 spelade hemmamatcher tagit 1 vinst, 1 oavgjord och 5 förluster.

Inbördes möten:

Det är väll det endaste som talar emot i denna matchen. Espoo vann förra mötet med hela 3-0. Fast man ser ju klart och tydligt skillnaden på dessa lagen hemma och borta.

Jag tror på en rak 1:a idag då Espoo helt enkelt är FÖR dåliga på bortaplan. Spelet har jag lagt på 10bet till 1.83 gånger pengarna.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Honka har bara förlorat hemma mot topplag i deras senaste 5 matcher

✅ Espoo har bara vunnit 1 bortamatch i sina senaste 5, den spelades mot det sämsta hemmalaget i hela ligan.

✅ Tabell och form

⚠ Inbördes möten

 

Tipsa om Speltips: Honka Akatemia – Espoo (6/8) Kakkonen Group B till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades