Speltips: Home utd – Albirex Niigata (Fotboll/Singapore: S.League 19/9)

Home Utd – Albirex Niigata

Vi tar oss till Singapore, där jag hittat denna underbara match. Topplaget Albirex Niigata åker på besök och möter Home Utd! Albirex Niigata har verkligen gjort allt och lite till denna säsong med en målskillnad på 53-12. Helt underbart, de har kört hårt redan från starten och de ger resultat, då de leder serien med 9 poäng och de stannar inte för det utan deras form är helt sjuk. De har gjort 13 mål och släppt in 1 mål under de 5 senaste matcherna i ligan. Dessutom är de inte bara bästa laget i ligan utan de är bästa bortalaget också med en målskillnad på 20-6 och de är riktigt bra för att vara i Singapore.  Inför denna match tar det med sig 5 raka vinster på bortaplan  medans hemmalaget Home utd tar med sig 3 vinster och 1 förlust och 1 kryss med en målskillnad på 11-6.

Home är inte heller ett dåligt lag men på sista tiden har det gått dåligt för de i ligan och de har tappat mycket poäng och idag tar de emot ligans bästa lag! Detta lär bli en bra match men jag tror dock att home utd inte har motivationen eller kemin i laget till att vinna denna match. De lär göra ett mål men Albirex Niigata kommer trycka på hårt redan från start. Vill även tillägga att de hade match  mot varandra i singapore cup för 2 månader sedan och Albirex Niigata vann den match också på Home Utds hemmaplan.

Utgångstipset är 1-2 till Albirex Niigata.

Lycka till vid rygg! Kom ihåg att vi tvingar inte någon till att rygga utan man gör det med egen vilja!

Speltips Albirex Niigata vinst FT
Odds: 1,64
Spelbolag: 10bet
Spelstopp: 13:30

 

Tipsa om Speltips: Home utd – Albirex Niigata (Fotboll/Singapore: S.League 19/9) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades