Speltips: Holstein Kiel vs Union Berlin 23/1

Holstein Kiel– Union Berlin Bundesliga 2 Tyskland

 

Matchen:

Dagens speltips hämtar jag hem från den tyska andra divisionen och förhoppningsvis ska vi göra processen och lidandet så kort som möjligt genom att gå rakt in med 10.000kr på att Holstein Kiel gör första målet ikväll mot ett Union Berlin som står sig bra i bra i ligan men lite sämre på resande fot, Låt oss gå igenom sport journalistiken och se vart denna utvärdering leder till.

Holstein Kiel ligger på en andra plats i ligan med 9 vinster, 6 oavgjorda och 3 förluster efter 18 omgångar. Man snittar 2,06 mål framåt med sin målskillnad på 37/18.  Hemma på Holstein stadion  spelar man oerhört stabil fotboll där 5 av lagets 9 vinster har kommit. 3 oavgjorda och bara en förlust har noterats denna säsongen. Målskillnaden  17/9 visar en klar och tydlig indikation på en bra offensiv och stabilt försvarsspel.

Man gästas idag av tabell sexan Union Berlin som med sina 7 vinster, 5 oavgjorda och 6 förluster inte alls ska räknas bort från en topp 3 placering då man endast ligger 7 poäng bakom Holstein Kiel och 8 poäng efter serie ettan Fortuna Dusseldorf. Men då krävs det kanske att laget spelar lite bättre på resande fot än vad man gör hemma. Hittills snittar laget 1.56 mål framåt och 1.56 mål bakåt jämfört med Holstein Kiel som snittar 1.28 mål bakåt. Man har spelat  9 bortamatcher och har bara vunnit 3 av dom. 2 har slutat oavgjort och 4 har slutat med förluster.14/14 i målskillnad.

Lagen har mött varandra några gånger genom åren och senaste gången dom möttes så vann faktiskt union Berlin med 4-3 och gjorde då första målet redan efter 12 minuter vilket Holstein gjorde en snabb replik och kvitterade bara 2 minuter senare. Jag har en bra känsla för att man gör första målet idag och synar fina 1.64 med 10.000kr

Mitt spreadsheet:

Speltips: Holstein Kiel gör första målet

Odds: 1.64

Spelstopp: 20.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Speltips: Holstein Kiel vs Union Berlin 23/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades