Speltips: Holstein Kiel – FC Magdeburg; Tyskland 2. Bundesliga 3/9

På något vänster så lyckades inte Lazio göra mer än ett mål mot Frosinone igår. Offensiven i Lazio ser svagare ut än förra säsongen av någon anledning, även om man har kvar Savic och Immobile. Idag blickar vi vidare och denna gången har jag hittat ett fint spel i Tyskland. Dagens speltips hittar vi i Bundesliga 2 och ska spelas mellan Holstein Kiel och Magdeburg.

Speltips: Holstein Kiel – FC Magdeburg; Tyskland 2. Bundesliga 3/9

Holstein Kiel:

Man gjorde en riktigt bra säsong förra året och lyckades ta sig en tredjeplats i ligan. Man fick en kvalplats om uppflyttning men lyckades inte besegra Wolfsburg och fick därför stanna kvar i Bundesliga 2. Denna säsongen har man öppnat svagare och har bara 1 vinst på sina 3 spelade matcher. I dom andra två matcherna har man spelat oavgjort. Idag tror jag dock att man höjer sig och försöker inta en plats i den högre delen av tabellen igen. Man ska spela på hemmaplan och möter ett lag som blivit uppflyttade från 3:e ligan.

Magdeburg:

Man är nya i Bundesliga 2 efter att blivit uppflyttade från förra säsongen. Man har startat såhär långt in med 0 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Holstein Kiel är ett bättre lag än alla dom 3 som man spelat mot och inte lyckats vinna. Man kommer få det riktigt tufft idag och jag tror helt enkelt att man åker hem med 0 poäng.

Jag menar helt klart att det är överodds när man får nästan 2 gånger pengarna på ett lag som helt klart ska vara mycket bättre. Och när detta laget dessutom har hemmaplan så är det bara o ta. Jag väljer alltså att spela den raka 1:an till 1.90 gånger pengarna på Unibet ikväll.

Tipsa om Speltips: Holstein Kiel – FC Magdeburg; Tyskland 2. Bundesliga 3/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades