Speltips: Holland vs Sverige (10/9) VM kval

Jag får gratulera vinnaren som i 5 spades tävlingen i söndags vann en fotbollsresa ner till Holland. Genom att sätta det högsta oddset på en satsad 200 kronors sedel nu får bjuda med en vän och heja fram den svenska landslaget tillsammans med 1000 tals andra svenska fans på långsidan i ett halvkyligt Amsterdam. En värdig vinnare till både flygstol matchbiljett och hotell i mina ögon sett. Det hade varit tjänstefel av mig att inte lägga dagens rek i det svenska folkhemmet nu när alla bänkar sig framför tvn med svenska flaggan hängandes över sina axlar. Och jag förstår varför man gör det sett till utgångsläget för svensk del.

Sverige ligger på en andra plats i tabellen, 2 poäng ner till Holland  med 5 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster och bättre målskillnad tack vare en 8-0 seger mot Luxemburg.För att Sverige ska missa denna chansen ikväll så måste det ske ett svenskt hjärnsläpp och en förlust med 6-0. Vilket aldrig kommer hända. Holland är inte samma lag som man har varit tidigare år, det visade man prov på när man förlorade mot Island hemma i EM kvalet för 2 år sedan. Jag tror att Sverige kan stå emot det här och gå för ett oavgjort resultat eller vinst. Speciellt när Arjen Robben gett upp hoppet och gick ut i media i lördags och sa att “det är omöjligt”. Frågan jag ställer mig då är. Hur motiverad är man som spelare att gå ut och leverera på 110 procent och ändå veta att en 3-0 seger ändå inte räcker till.? Jag går för en svensk halvgardering idag och spelar oavgjort eller svensk vinst till 1.98 gånger pengarna. Lycka till men inte för mycket.    Svensk klassiker GOGOGO

Mitt Spreadsheet

Speltips: Sverige eller oavgjort @1.98

Spelstopp:20.45

Bolag: Unibet

 

Tipsa om Speltips: Holland vs Sverige (10/9) VM kval till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades