Speltips: Högoddsare till nästan 3 gånger pengarna ! 9/9

Söndagens speltips döps till “2 high odds” då jag anser detta odds vara långt över det förväntade när ja gick igenom lagens resultat denna säsong. 
Här möts nykomlingen och jumbon Garbarnia och serieledande Rakow ! Det verkar vara stor skillnad på dessa lag och allting pekar på en målsnål bortaseger till Rakow som har ett betongförsvar !

Speltips: 

8 omgångar är spelade av Polska Div 1 denna säsong och tabellen börjar sätta sig. 
Nykomlingen Garbarnia har haft stora problem inledningsvis medan förra säsongens liga 7a Rakow har startat nästan felfritt. 
Hemmalaget har hittills ett dåligt målsnitt och ett bedrövligt försvar, serieledande Rakow har precis tvärtom och jag synar därför “2a+håller nollan” till fina 2.95 hos 10Bet !

Garbarnia: 

Nykomlingen från Div 2 har fått tuffaste möjliga start. Efter sina 8 omgångar står man på raden 1-2-5 och målskillnad 5-16. Man har alltså ett målsnitt på 0.6 mål framåt och 2 insläppta per match. 
På hemmaplan har man raden 1-0-3 och målskillnad 3-8 efter sina 4 matcher. Den enda seger var mot LKS Lodz som även dom är nykomlingar. 
Lagets skyttekung förra säsongen Tomasz Ogar blev utbytt skadad för 2 matcher sedan och fick stå över förra omgången. Han är högst tveksam till start igen och det vore såklart ett avbräck om inte han kan spela. 
Steget upp till div 1 verkar varit för stort hittills och nu när man ska möta ligans formstarkaste lag ev utan sin skyttekung så blir det ingen lätt uppgift att kriga hem poäng.

Rakow: 

Serieledarna Rakow har öppnat med raketfart. Raden 6-1-1 och målskillnad 13-4 imponerar verkligen och de jagar en uppflyttning i seriesystemet. 
På bortaplan har de raden 2-0-1 och målskillnad 3-2. Förlusten kom mot förra årets liga 3a och det slutade 2-1 efter att hemmalaget avgjort på straff i slutet av matchen. 
Det anmärkningsvärda med Rakow att på hela förra säsongen tog de fler poäng på bortaplan än på hemmaplan ! 
Man blev ligans bästa bortalag med raden 9-2-6 och småskillnad 28-19 på sina 17 matcher. 
Till start kommer man med en hysterisk form och man har nu vunnit de 5 senaste matcherna och hållit nollan i alla 5 ! 
8 matcher har de spelat, vunnit +  hållit nollan har skett i 6/8 matcher. Enormt stort värde på 2.95 i odds att detta ska ske igen när de möter ligans sämsta lag på pappret.

Lagens form sista 5 omgångarna:

Saker som talar FÖR och EMOT högoddsaren:

Jumbon och ligans svagaste lag möter ligans formstarkaste lag som även toppar tabellen. 

✅ Garbarnia är nykomlingar och har riktigt dåligt form med 3 raka förluster. 

Garbarnia är nollade i 4/6 senaste matcherna.

✅ Rakow var ligans bästa bortalag förra säsongen.

Rakow har vunnit + hållit nollan 5 matcher irad.

⚠️ Lagen har aldrig mötts innan samt att endast en tåfjutt eller självmål kan stjälpa hela högoddsaren. 

Lycka till om ni ryggar och kom ihåg att detta är en högoddsare, spela varsamt !
Utgångstips 0-1. 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Högoddsare till nästan 3 gånger pengarna ! 9/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades