Speltips: Hockeyfesten från Hovet, SHL 24/10

Onsdagens speltips kommer från SHL och det är ligans överlägset målrikaste lag Djurgården som tar emot Brynäs i 11e omgången av SHL. 
När dessa lag möts på Hovet brukar det bli målfester och med den offensiv som Djurgården visar upp så ser jag ingen anledning att tro att det skulle vara någon skillnad denna kväll. 

Speltips: 

10 omgångar är spelade och tabellen börjar sakta forma sig. Djurgården va ett väntat topplag medan Brynäs förväntades hittas på undre halvan av tabellen. 
Båda sakerna stämmer än så länge men det mest förvånade/imponerande är Djurgårdens offensiv som varit outstanding inledningsvis. 
Man har snittat 4 mål framåt medan ex dagens motståndare Brynäs bara snittat 2.3 mål framåt. 
Båda lagen har spelat ganska svajigt sista matcherna men jag tror hemmalaget kommer bli för tunga att möta över 60 minuter. 
Jag tror på en målrik hemmaseger och spelar därför 2 spel i matchen.
1. DIF 1a + över 3.5 mål i matchen @1.93 för 1 Unit.
2. DIF -1.5 mål @2.39 för 1 Unit.
Båda spelen är lagda på Nordicbet, den absolut bästa plattformen för ishockey 👌

Djurgården: 

Djurgården ligger 2a i tabellen med raden 6-0-2-2 och har målskillnaden 40-22 ! Med det har de alltså snittat 4 mål framåt och 2.2 mål bakåt. 
På hemmaplan har man BARA spelat 4 matcher och man står på 3-0-1-0 och målskillnad 17-9. Där har man snittat lite över 4 mål framåt och 2 mål bakåt. 
Man har haft ett ganska tufft spelschema sista veckorna då man även är med i CHL, men nu är man utslaget och kan fokusera 100 % på ligan istället. 
Man kommer med en svajig form där stora vinster varvas med riktigt dåligt försvarsspel och flera insläppta mål. 
Men hur det än har gått poängmässigt så levererar offensiven i nästan varje match och hemmapubliken har blivit bortskämda med flera målfester. 

Djurgården har spelat totalt 7 matcher på hemmaplan denna säsong i ligan och CHL. Totalt har 6/7 matcher blivit minst 5 mål i. 5/7 har t.o.m passerat 6.5 mål !!
Tittar man i poängligan så är det faktiskt en historisk sak att beskåda. Aldrig tidigare har 4 spelare från samma lag toppat poängligan efter 10 omgångar och den ser ut såhär: 

Jag tror Djurgårdens offensiv kommer mala ner Brynäs till slut och blir inte alls förvånad om det blir stora siffror igen.

Brynäs: 

Laget ligger på en 11e plats med raden 3-0-3-4 och målskillnaden 23-39. Man har snittat 2.3 mål framåt och 2.9 mål bakåt. 
På bortaplan har man raden 1-0-2-2 och står på målskillnaden 10-14 efter sina 5 matcher. 1 enda seger på bortaplan och den kom mot jumbon Rögle så bortaspelet imponerar inte alls inledningsvis. 
Till start kommer man med samma svajiga form som Djurgården. Man har förlorat 5/7 senaste matcherna men tog en viktig 3-2 seger senast hemma mot nästjumbon Örebro efter vänt 1-2 till seger i sista perioden. 
Så trots att det inte blivit alltför mycket poäng sista omgångarna så har ändå offensiven lyft sig. 3 mål mot Timrå, 3 mål Skellefteå, 3 mål mot Malmö och 3 mål mot Örebro.
Så offensivt har det sätt okej ut men defensiven har en del att slipa på och måste verkligen lyfta sig om det ska bli poäng denna kväll mot ett taggat Djurgården som jagar serieledning. 

Tabellen:

Djurgårdens hemmamatcher: 


Tänk här även på att förlusterna mot Trinec och Tappara var i CHL och inte i ligaspelet. 

Brynäs bortamatcher: 

Inbördes möten på Hovet: 


Här ser ni målfesterna som blivit. 8/9 senaste matcherna har passerat 4.5 mål.
6/8 senaste har t.o.m passerat 5.5 mål ! 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Djurgården har gjort mest mål i hela ligan och offensiven är outstanding just nu. 

✅ Djurgården har 4 spelare i toppen av poängligan, wow ! 

✅ Det brukar bli målfester när lagen möts på Hovet, ex har 8/9 senaste passerat 4.5 måls linan. 

✅ Djurgården har ett målsnitt över 4 mål framåt på hemmaplan.

⚠️ Djurgårdens defensiv svajar och Brynäs offensiv har vaknat sista omgångarna. 

Jag tror helt enkelt att Djurgårdens massiva offensiv kommer fortsätta skörda framgångar. Publiken blir deras 6e utespelare och jag gissar att detta slutar 3-1 eller 4-2 !

Lycka till om ni ryggar något av speltipsen !

 

Tipsa om Speltips: Hockeyfesten från Hovet, SHL 24/10 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades